Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tvin Pykso miesteliu virtęs naktinis baras atšventė jubiliejų: linksminosi garsenybės

Visa naktinio baro „Matérialiste“ kūrybinė komanda niekuomet nestigo idėjų, kaip savo puoselėjimą vietą paversti patrauklia publikai. Klubo 5-erių metų gimtadienis – ne išimtis. Šįkart baras virto Tvin Pykso miesteliu, į kurį suplūdo būrys žinomų žmonių.
Naglis Bierancas, Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai, Mantas Petruškevičius, Milisandra Radzevičienė
Naglis Bierancas, Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai, Mantas Petruškevičius, Milisandra Radzevičienė / „Matérialiste“ nuotr.

Vakarėliai čia visuomet pasižymėjo originaliomis dekoracijomis, gera muzika ir įtraukiančiais gyvais atlikėjų pasirodymais, rašoma pranešime spaudai.

Jau ne pirmą sykį naktinio baro šventiniu dekoru rūpinosi talentingasis floristas Mantas Petruškevičius, kurio idėjoms Lietuvoje nėra lygių. „Flower Couture by Mantas Petruškevičius" įkūrėjas ir vėl nustebino savo vaizduote, kviestinius gimtadienio svečius pakvietęs į mistinį Tvin Pykso miestelį: prie klubo fasado išdygo medžių alėja, priminusi tikrą mišką, o joje slėpėsi durys į nuodėmingą, fantaziją išlaisvinantį, juodos, raudonos ir baltos spalvos žibintais apšviestą miestą.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Kaip rašoma pranešime spaudai, pasirodymus gimtadienio vakarą klube surengė gausybė didžėjų ir atlikėjų: Augustė Vedrickaitė, Rūta Loop, Justė Kraujelytė. Šventės pagrindiniu akcentu tapo dainininko Donato Montvydo pasirodymas scenoje.

Pamėgtos pasilinksminimo vietos gimtadienio vakarėlyje dalyvavo Ieva ir Rolandas Mackevičiai, ledo ritulininkas Dainius Zubrus, Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, Kęstutis Verslovas, Neringa Čukinienė, Skaistė Semenikė, Kšištofas Lavrinovičius su žmona Tatjana, Jurga Lukauskienė, Naglis Bierancas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius