Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Diliui – tinklaraštininkės Absenttos kaltinimai smurtu: „Jis čiupo mane už kaklo ir sviedė į sieną“

Tinklaraštininkė Mažena Gorelova-Absentta (22) teigia pakliuvusi į itin nemalonią situaciją. Šeštadienio vakarą leidusi laiką viename sostinės barų, ji sako, buvo užpulta krepšininko Vilmanto Dilio (29).
Vilmantas Dilys ir Mažena Gorelova-Absentta
Vilmantas Dilys ir Mažena Gorelova-Absentta / 15min/Žygimanto Gedvilos ir asmeninio albumo nuotr.

Mažena apie kilusį incidentą bare „Wall Street Avenue“ rašė savo tinklaraštyje.

„Niekuomet nemaniau, jog kada nors susidursiu su fiziniu ar emociniu smurtu. Kol ši itin opi problema neliečia tavęs bei tavo artimų žmonių, jautiesi saugus ir nė nesusimąstai apie tai, ką išgyvena tūkstančiai Lietuvos moterų. Liūdna, jog dauguma silpnosios lyties atstovių bijo, tyli ir gėdijasi apie patirtą smurtą kalbėti garsiai, o jeigu išdrįsta – tik sutrikus sveikatai. Alio, brangiosios! Joks žmogus neturi teisės jūsų liesti net piršto galiuku, jeigu jūs to nenorite! O juo labiau agresyvūs ir apsvaigę, keliantys pavojų jūsų sveikatai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mažena Gorelova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mažena Gorelova

Šeštadienio vakaras. Miestas kaip niekada gyvas, oras puikus, o žmonės laimingi ir atsipalaidavę. Tiesa, ne visi, tačiau apie viską nuo pradžių. Ko gero, visi puikiai žinome apie dar ganėtinai „šviežią“ ir iš pirmo žvilgsnio padorų „Wall Street Avenue“. Stilingas interjeras, gera muzika, maistas ir solidi publika – ilgą laiką mano nuomonė apie šį „gastro lounge“ buvo būtent tokia, tačiau šeštadienis ją pakeitė negrįžtamai. Ir ne, savo lėkštėje aš neradau tarakono. Didelis, dviejų metrų tarakonas pats susirado mane.

Tik užėjusi į tualetą išgirstu labai stiprų smūgį į duris. Ne tokį, kuomet nuo šampano apspangusios šviesiaplaukės beldžiasi į duris norėdamos greičiau pasidažyti lūpas, o tokį, nuo kurio, atrodo, suvirpėjo visos keturios mane supančios sienos. Kaipmat atidarau duris ir į klausimą „Kas čia vyksta?“ sulaukiu netikėto atsakymo: aukštas, agresyvus ir apsvaigęs vyras čiumpa mane už kaklo ir lyg kokią jam po kojomis pasipainiojusią šiukšlę sviedžia į sieną, palydėdamas įžeidžiančiais, necenzūriniais žodžiais.

Aukštas, agresyvus ir apsvaigęs vyras čiumpa mane už kaklo ir lyg kokią jam po kojomis pasipainiojusią šiukšlę sviedžia į sieną, palydėdamas įžeidžiančiais, necenzūriniais žodžiais

Niekuomet neteko atsidurti tokioje situacijoje, todėl pasimetu ir galvoje pabyra abejonės... Ką daryti? Kviesti apsaugą? Administraciją? Policiją? O gal tai yra normalu? Na jau ne, joks vyras manęs nelies ir neįžeidinės! Juolab apsvaigusio žmogaus poelgiai yra neprognozuojami, tad tuo metu policija man pasirodė tinkamiausias variantas. Apie tai išgirdusi kartu su agresyviu vyriškiu besilinksminusi, taip pat ne ką prasčiau apsvaigusi kompanija kaipmat nusprendžia draugiškai už jį atsiprašyti. Jūs rimtai?! Savininku prisistatęs vyras prašo nekviesti policijos ir už tai siūlo „pastatyti“ kokteilį ar šampano butelį. „Taigi čia Vilmantas Dilys, negi jo nežinai?“ – sako jis.

Ne, nežinau. Tačiau išsiaiškinu, jog tai tas pats vyriškis, ne per seniausiai sudeginęs Natalijos Bunkės daiktus ir toks jausmas, jog jam bet kokie poelgiai yra atleistini. Darosi juokinga.

Pasimetusi ir užspausta iš visų pusių kreipiuosi į apsauginį, kuris mane pasitinka tokiais pačiais žodžiais „t a i g i č i a D i l y s“ ir draugiškai paaiškina, jog niekuo padėti negali, kadangi agresyvus krepšininkas linksminasi „Wall Street Avenue“ „boso“ kompanijoje. Nuleidusi rankas sulaukiu paskutinio bandymo papirkti alkoholiu. „Viskas, ko tik nori, už baro sąskaitą!“ Kaip žema.

Sulaukiau bandymo papirkti alkoholiu. „Viskas, ko tik nori, už baro sąskaitą!“

Neturėdama jokių įrodymų, rimtų sužalojimų, tačiau įsižeidusi ir nelaiminga, nenorėdama bergždžiai likusią vakaro dalį praleisti policijos komisariate, tiesiog išeinu.

Niekuomet negrįšiu į šią vietą ir kitiems, savo saugumu besirūpinantiems žmonėms nerekomenduoju, kadangi su tokiu „viršininkų“ požiūriu ir neadekvačiais draugais, kuriems leidžiama ir atleidžiama absoliučiai viskas, vieną dieną mano vietoje galite atsidurti ir jūs. Moterys, rūpinkitės savimi ir jokiu būdu netylėkite. Mokykitės iš svetimų, o ne savų klaidų.

P.S. Pasirodžius įrašui V. Dilys susisiekė telefonu ir atsiprašė“, – savo tinklaraštyje rašė Mažena Gorelova-Absentta.

15min su Vilmantu Diliu nepavyksta susisiekti visą rytą.

Baro savininkas: „Manęs ten nebuvo“

„Wall Street Avenue“ savininkas Andrius Brandišauskas 15min sakė, kad tą vakarą bare jo nebuvo, tačiau žada dėl susiklosčiusios situacijos imtis veiksmų.

„Apie nesusipratimą buvome informuoti. Nuo restobaro atidarymo visomis išgalėmis stengiamės, kad pas mus apsilankę vilniečiai ir miesto svečiai liktų laimingi, išsineštų tik pačius geriausius įspūdžius. Apgailestaujame, kad pas mus apsilankiusiai merginai teko patirti nelabai malonių emocijų. Padarysime viską, ką galime, kad tai niekuomet nesikartotų. Norime patikslinti viešai paskelbtą informaciją: restobaro savininkų vakaro metu nebuvo, jie nesilinksmino, o dėl ne visai deramo apsaugininko elgesio ir lankytojos suklaidinimo nedelsiant priimsime adekvačius sprendimus“, – 15min sakė Andrius Brandišauskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalija Bunkė laukia Vilmanto Dilio atsiprašymo: „Nesu monstras. Norisi jam padėti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius