-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel – apie tai, kas poroje geresnis kulinaras, ir būsimas vestuves: „Iškart žinojome, kokių norime“

Kone 180 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose turinti verslininkė Viktorija Siegel yra įpratusi savo kasdienio gyvenimo akimirkomis dalintis su aplinkiniais. Ir nors kai kuriuos svarbiausius momentus, kad neapkarstų akimirkos džiaugsmas, žinoma moteris yra linkusi pasilikti tik sau, Viktorija vis dažniau kalba apie vieną gražiausių gyvenimo dienų – savo ir mylimojo Lauryno būsimas vestuves.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis / Renginio organizatorių ir tomasfoto.lt nuotr.

Verslininkė, socialinių tinklų žvaigždė ir nuomonės formuotoja V.Siegel lankėsi šeštadienio rytą pasirodysiančioje televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“. Čia ji buvo pakviesta ragauti šefų paruoštų patiekalų, ir įvertinti, kuris pagamino skaniau. Moteris pasakojo, jog pati valgo viską ir savo norų neriboja, tačiau virtuvėje sukiojasi ne dažnai – gardžiais patiekalais jos namuose ją lepina mylimasis.

„Pati gaminu retai, nes turiu šalia savęs vyrą, kuris beprotiškai skaniai gamina, todėl kartais net nežinau, kuo jį galėčiau nustebinti. Faktas, kad kaip ir bet kuri moteris, aš moku gaminti, tiesiog tai nėra mano hobis“, – atviravo Viktorija.

tomasfoto.lt nuotr./Viktorija Siegel
tomasfoto.lt nuotr./Viktorija Siegel

Praėjusiais metais su mylimuoju Laurynu Suodaičiu susižadėjusi Viktorija jau šią vasarą ketina atšvęsti vieną svarbiausių švenčių gyvenime – vestuves. Nors moteris augina trejų metukų dukrelę Nicole, tačiau neslepia svajojanti ir apie būsimas atžalas, mat nuo vaikystės norėjo turėti didelę šeimą.

„Vestuvės jau suplanuotos šią vasarą. Mes nuo pirmų dienų žinojome, kokių jų norime: artimų žmonių ir draugų rate, jog visiems būtų smagu ir jauku.

Noriu didelės šeimos. Pati svajojau turėti daug brolių ir sesių, nes turėjau tik 18 metų vyresnį brolį, su kuriuo stiprus ryšys atsirado tik dabar. Nežinau, kaip Dievas duos, bet svajoju turėti daug dukrų“, – prisipažino Viktorija.

Socialiniuose tinkluose armiją sekėjų subūrusi moteris tvirtina, jog tokios jos sėkmės istorijos priežastis – paprastumas ir atvirumas. Visgi, neretai tokį didelį žinomumą lydi ir kritika bei nepagrįstas pavydas, dėl kurio Viktorija atidžiai renkasi, kokiomis gyvenimo akimirkomis dalintis viešai.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad ėmiau rodyti savo gyvenimo realybę. Žmonėms patinka atvirumas, jiems patinka matyti tikrąjį veidą. Socialiniuose tinkluose labai daug „nupudruotos“ realybės, o aš ir be makiažo ryte pasirodau. Dažnai man sekėjai rašo, kad esu sava, ir tai yra geriausias įvertinimas, nes tokia ir noriu būti.

Vis dėlto, kartais turiu suprasti, kad mane seka didžiulė žmonių minia, ir kažką iš savo gyvenimo vis tiek turiu pasilikti tik sau ir savo šeimai. Visko nededu, ir kartais net bijau per daug džiaugtis dėl pavydžių žmonių, pavydžių akių“, – TV3 laidoje pasakojo Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius