-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Šapranauskas laidą ves sėdėdamas invalido vežimėlyje

TV3 laidos „Šok su manimi“ vedėjas trečiadienį po nelaimingo atsitikimo pateko į chirurgų rankas – jam filmuojantis Emilio Vėlyvio filme „Zero 2“ trūko achilo sausgyslė. Tiesiai iš filmavimo aikštelės aktorius buvo išvežtas į ligoninę.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Nors abu šeštadienį vyksiančio projekto vedėjai jau repetavo pramoginio šokio žingsnelius, atrodo, kad šį kartą Vytautui teks pailsėti. Kandusis laidos vedėjas šokti tikrai nešoks, bet toliau dalyvius nuo komisijos griežtų komentarų tikrai stengsis apginti.

„Kalbėjome su Vytautu telefonu ir kartu nusprendėme žiūrovų nenuvilti ir į antrąjį laidos filmavimą po operacijos atsigaunantį vedėją išleisti invalido vežimėlyje. Savrbiausia, kad ilsėtųsi jo koja. Įdomiausia yra tai, kad visus projekto dalyvius esame apdraudę 50 tūkst. litų suma nuo traumų, tačiau laidos vedėjams nelaimės, rodos ir negrėsė, todėl jie nebuvo apdrausti“, – apie Vytauto Šapranausko nelaimingą atsitikimą pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius