Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vaida Genytė pirmą kartą tapo modeliu: garsių moterų apsuptyje pristatė rudens šukuosenų madas

Trečiadienį į sostinėje įsikūrusį grožio saloną rinkosi žinomi žmonės. Saulėtą vakarą vyko rudens šukuosenų madų tendencijų pristatymas, podiumu žengė ir dainininkė Vaida Genytė.
Renata Norvilė su dukra, Vaida Genytė, Dileta Kisielienė
Renata Norvilė su dukra, Vaida Genytė, Dileta Kisielienė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Salono „Kirpėjas.com“ įkūrėjos ir meistrės, seserys Renata Škoda ir Edita Beniušė, kviestinius svečius pakvietė ne tik susipažindinti su rudens šukuosenų tendencijomis, bet ir atšvęsti pirmąjį salono gimtadienį.

Išskirtines šukuosenas pristatė žinomos moterys, tarp kurių – Dileta Meškaitė-Kisielienė, Akvilė Kisielienė, Gintarė Korsakaitė bei dar keletas modelių. Madas apžvelgė stilistė Viktorija Šaulytė.

Modeliu tapo ir Vaida Genytė. Dainininkė 15min pasakojo, kad podiumu dar niekada nėra žengusi, todėl šis debiutas jai – ypatingas. Akivaizdu, kad ir sėkmingas, nes vakaro metu Vaida prikaustė visų dėmesį.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaida Genytė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaida Genytė

„Man tai yra naujiena ir labai džiaugiuosi, kad dar tų pirmų kartų yra gyvenime“, – sakė V.Genytė.

V.Genytė atviravo, kad jaudulio nejaučia net stovėdama su aukšto kulno bateliais.

„Net neskaičiavau kiek tų centimetrų. Sakė pasiimti juodus batus – kokius radau, tokius ir pasiėmiau. Kad ir kaip būtų, streso lygis nepakilęs“, – juokėsi V.Genytė.

Tačiau scenoje viskas yra kitaip. 1980-aisiais „Dainų dainelėje“ debiutavusi dainininkė atviravo, kad per jau 30 metų trunkančią karjerą scenos baimės atsikratyti nepavyko.

„Kartais jaudulys būna labai nenormalus, o kartais suvaldytas. Kai būna per didelis jaudulys, jis visada pakiša koją. Tačiau tai yra natūralus, gyvas procesas, kurio jo neįmanoma panaikinti. Suvaldyti jaudulį gali, bet scenos žmonėms jis yra įaugęs į kraują. Kai turi patirties, gali susitvarkyti, susitarti su stresu, susikaupti. Bet tai yra tas dalykas, kuris lydi kiekvieną artistą į sceną“, – pasakojo V.Genytė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaida Genytė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaida Genytė

Vaida teigė, kad į avantiūras niekuomet aklai neneria. Tad kodėl ji šįsyk nusprendė išmėginti modelio darbą?

„Buvo tokia istorija... Vieną vasaros penktadienį man nusilupo nagų lakas, o šeštadienį turėjau koncertą ir namus turėjau palikti labai anksti. Aš apskambinau pusę Vilniaus miesto, bet manęs niekur nepriėmė, išskyrus šį saloną. Tai buvo išsigelbėjimas. Jie padarė paslaugą tuomet, o dabar darau aš“, – juokėsi Vaida.

V.Genytė pasakojo, kad pasiruošimo procesas buvo beveik toks pats, kaip ir scenoje: „Atvyksti prieš kokias tris valandas ir ruošiesi. Aišku, kai yra koncertas, reikia repetuoti, o čia tiesiog parepetavome praėjimą“.

Žiūrėkite galeriją:

Grožiui dedikuoto vakaro metu salono įkūrėjos džiaugėsi, kad joms pavyko įgyvendinti daugybę metų brandintą svajonę.

„Kirpimas, tikriausiai, genetiškai užkoduotas mumyse, net ir mūsų senelis buvo kirpėjas, ir tėtis mėgsta apkirpti draugus. Tai buvo svajonė iš senų laikų. Dešimt metų puoselėta idėja, kurią įgyvendinom tik lygiai prieš metus“, – apie grožio salono įkūrimą pasakojo viena iš įkūrėjų E.Beniušė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Grožio salono gimtadienio akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Grožio salono gimtadienio akimirka

R.Škoda taip pat neslėpė džiaugsmo, kad judviejų su seserimi ilgai brandinta svajonė tapo realybe ir prisiminė, kaip nelengvai pavyko surasti tam tinkamas patalpas.

„Ieškojimas truko ilgai, buvome išsinuomavę vienas patalpas, tačiau susapnavau, kad jos nėra tinkamos. Palaikoma sesers ir mūsų vyrų, nusprendėme nutraukti nuomą ir pratęsti patalpų paiešką. Taip suradome šias patalpas, į kurias tik įėjus supratome, kad tai būtent ta vieta, kur turėtų įsikurti mūsų grožio salonas. Nuo tos akimirkos prasidėjo įkūrimo procesas, jis buvo nelengvas tiek dėl interjero, tiek dėl profesionalų komandas. Viską norėjome padaryti taip, kad pačias džiugintų rezultas šimtu procentų“, – teigia grožio namų įkūrėja R.Škoda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius