-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai po 4 metų santuokos – ant skyrybų slenksčio

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ savininkas Rolandas Skaisgirys ir „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė išgyvena šeimos krizę. Jųdviejų ketverius metus trukusi santuoka patiria rimtą išbandymą – 15min žiniomis, šiuo metu pora kartu nebegyvena.
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai atvyko į Kijevą
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min susiekus su Vaida Skaisgire, ji susiklosčiusios situacijos komentuoti kol kas nenorėjo.

„Kalbėti dar anksti, yra labai daug klaustukų“, – 15min sakė V.Skaisgirė. Tad ar Vaida ir Rolandas dės tašką savo šeimos istorijoje, ar bandys gelbėti santykius, parodys laikas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė

Vaida Poderytė ir Rolandas Skaisgirys, kaip pora, pirmą kartą viešai pasirodė 2011-ųjų rugpjūtį, „Eurobasket 2011“ atidaryme.

Po metų, 2012 metų rugsėjį, Rolandas savo mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą su deimantu. Pirmagimio besilaukusi Vaida tuomet tikino, kad jų sužadėtuvės įvyko ne iš reikalo, o iš meilės. 2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas.

V.Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete, Užsienio kalbų institute. Vaida pripažino, kad pradžioje dvejojo, ar verta megzti santykius su žinomu vyru.

2013 metų liepą Vaida ir Rolandas susituokė Barbadose, vėliau santuoką įteisino ir Lietuvoje. Ši santuoka Vaidai – pirmoji, o Rolandui – antroji.

Vaida ir Rolandas ne tik sutuoktiniai, bet ir dirba po vienu stogu. Po pažinties su R.Skaisgiriu, Vaida įsidarbino jo įmonėje „Videometra“, kurioje iki šiol eina komunikacijos vadovės pareigas, veda TV laidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius