-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Petraškaitė: nerūpestingos linksmybės – ne man

Tituluotos gražuolės mielai laukiamos vakarėliuose, kviečiamos filmuotis ir vesti televizijos laidų. Tai įrodė pastarųjų metų konkursų „Mis Lietuva“ nugalėtojos Jurgita Jurkutė (24 m.) ir Gabrielė Martirosianaitė (19 m.). O kaip pasikeitė prieš kelis mėnesius 2009 metų „Mis Lietuva“ tapusios Vaidos Petraškaitės (23 m.) gyvenimas?
Vaida Petraškaitė
Vaida Petraškaitė / Mariaus Žičiaus nuotrauka

– Nepastebime tavęs madinguose vakarėliuose...

– Galbūt ten, kur einu, nebūna fotografų (šypsosi). Nematau prasmės vaikščioti visur, kur madinga. Geriau susitikti su gera drauge, išgerti arbatos arba paskaityti knygą. Linksmas ir nerūpestingas naktinis gyvenimas nėra mano tikslas. Nei anksčiau, nors tokią galimybę turėjau, nei dabar nesiveržiu į vakarėlius. Šeštadienio naktį linksmintis, o paskui visą sekmadienį pramiegoti? Ne, tai – ne man (juokiasi).

– Po konkurso „Mis Lietuva“ minėjai, kad turi gyvenimo draugą. Ar pergalė ir dalyvavimas „Mis pasaulio“ rinkimuose Pietų Afrikos Respublikoje, kur praleidai mėnesį, neturėjo įtakos jūsų santykiams?

– Galiu pasidžiaugti, kad mūsų ryšys pasidarė dar stipresnis ir artimesnis. Bet tuoktis tikrai dar nesiruošiu ir pagal sutartį su „Mis Lietuva“ organizatoriais metus negaliu to daryti. Pirmiausia noriu ką nors pasiekti, susikurti pagrindą. Vien pasitikėti ir patikėti savo gyvenimo vyrui negalėčiau.

– Vis dar esi geodezijos inžinierė, matuoji žemę?

– Jau nebedirbu. Ketverius metus tai dariau, bet nusprendžiau, kad reikia save išmėginti ir kitur. Naujasis darbas, žinoma, jeigu jį gausiu, per daug nesiskirs nuo to, ką dirbau anksčiau, tačiau žemės matuoti nebereikės (šypsosi). Šį pavasarį turiu baigti magistro darbą.

– Ar „Mis Lietuvos“ titulas nepadės ieškant darbo?

– Galiu pasakyti, kad juo tikrai nesinaudojau. Mano profesinėje srityje jis nieko nelemia. Gali šypsotis, grakščiai vaikščioti, bet ateina laikas, kai turi parodyti žinias. Ir tas momentas ateina labai greitai. Galbūt jeigu darbo ieškočiau šou versle, titulas galėtų gelbėti. Tačiau kol kas pasiūlymų negavau. Rankų sudėjusi tikrai jų nelaukiu, ieškau veiklos ten, kur galiu panaudoti per studijas įgytas žinias.

– Ar savo titulą išnaudoji kilniems tikslams?

– Taip. Neseniai dalyvavau „Saulutės“ vaikų fondo labdaros aukcione, jam specialiai nupiešiau paveikslą. Pardavė už 160 litų. Planuojame važiuoti į Valkininkų vaikų namus. Šią veiklą organizuoja mano draugai, prie jų darbų mielai prisidedu. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius