-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė su apmaudu apie „Happy travel LT“: „Tokios agentūros ne veltui pražūsta“

„Niujorkas – didelis miestas, norime daug ką pamatyti, aplankyti įdomiausius objektus“, – sako studentas Tomas Šimkus. Rugsėjo 24-ąją jis su savo broliu dvyniu Luku tą didelį, nepaprastą miestą ir pamatys. Tomas ir Lukas Šimkai laimėjo prodiuserių kompanijos „Videometra“ surengtą brolių ir seserų konkursą, kurio idėja kilo kartu su populiariu komišku TV3 eteryje rodytu serialu „Obelis nuo obels“. Pagrindinės serialo herojės – taip pat seserys Vaiva ir Milda.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Konkursas, kuriame žiūrovai ir internautai rinko šauniausią brolių ir seserų porą, truko net devyniolika savaičių. Jo nugalėtojais, surinkę 7873 balsus, tapo dvyniai Tomas ir Lukas.

Tomas – labai užsiėmęs studentas: „Prasidėjo mokslai, aš dirbu, net nebuvo laiko prisėsti ir suplanuoti, ką veiksime, kur eisime, tačiau kelionės su broliu labai laukiame.“

„Videometros“ pranešime spaudai rašoma: „Nedaug trūko, kad kelionę į išsvajotą Niujorką broliai dvyniai būtų matę kaip savo ausis. Konkurso steigėjai, bendrovė „Happy travel LT“, pagal bendradarbiavimo sutartį įsipareigojo įsteigti pagrindinį prizą konkursui – kelionę į Niujorką, tačiau savo įsipareigojimų neįvykdė. Situaciją teko taisyti paties konkurso idėjos autoriams – prodiuserių kompanijai „Videometra“.

Kompanijos komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė jaučia didelį apmaudą: „Mes savo įsipareigojimus kelionių agentūros bendrovei „Happy travel LT“ įvykdėme. Apie bendrovės bankrotą sužinojome prieš pat konkurso pabaigą. „Happy travel LT“ žadėjo nuostolius padengti ir kelionę suorganizuoti, tačiau prapuolė su visais pažadais. Bilietų rezervacijos sistemos „HappyFly.lt“ vadovė Regina Makselytė nereagavo į visą galybę mūsų telefonų skambučių ir dingo tarsi į vandenį.“

Nenorėdami nuvilti konkurso dalyvių prodiuserių kompanijos „Videometra“ atstovai iš savo lėšų suorganizavo kelionę į Didžiuoju Obuoliu vadinamą Niujorką. „Mes savo pažadus tęsiame. O tokios agentūros ir tokios vadovės ne veltui pražūsta. Galėjome kreiptis į teismą, neabejoju, kad būtumėm laimėję, tačiau nesinorėjo šiam nemaloniam įvykiui skirti dar daugiau laiko ir nervų“, – sako Vaida Skaisgirė.

„Happy Travel LT“ bankrotas Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos (VVTAT) oficialiame puslapyje buvo paskelbtas 2014 metų liepos 24 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius