-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila dalyvaus geriausios Lietuvos šokių trupės paieškose

Net pusšimtis Lietuvos šokių kolektyvų bei porų susidomėjo galimybe pasirodyti vienoje scenoje su į Lietuvą pirmąkart atvykstančia pasaulio breiko čempionų trupe „Flying Steps“.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Artūro Bulotos nuotr.
Temos: 1 Vaidas Baumila

Atrinkus 15 komandų, kurios dalyvaus TV realybės šou, vokiečių šokėjai galiausiai patys nuspręs, kurie lietuviai lapkričio 26-ąją kops į Kongresų rūmų sceną. Čia „Flying Steps“ pristatys pasaulinės sėkmės sulaukusį klasiką ir gatvės kultūrą vienijantį projektą „Red Bull Flying Bach“.  

Realybės šou „Red Bull Flying Bach Local Challenge“ laimėtojai ne tik „apšildys“ tarptautinio projekto žvaigždes „Flying Steps“, bet ir turės galimybę pasisemti iš jų profesinės patirties bei bus apdovanoti 1000€ piniginiu prizu.

Visą lapkritį kiekvieną savaitę Lietuvos šokėjus vertins, kritikuos ir palaikys kompetentinga komisija, tarp kurios narių yra vokalistas ir aktorius, šiemet mūsų šaliai konkurse „Eurovizija“ atstovavęs Vaidas Baumila. Savo pasirodymuose choreografinių elementų nevengiantis atlikėjas su šokiais yra susipažinęs itin artimai – kartu su kolege Vaida Genyte jis dalyvavo realybės šou „Šok su manimi“.

Taip pat „Red Bull Flying Bach Local Challenge“  komisijoje – jau daugiau nei 22 metus šokių aikštelėse besisukantis Dainius „Skruzdėliukas“ Žebrauskas. Daugkartinis Lietuvos sportinės gimnastikos čempionas, projekto „Big City Boys“ bei grupės „RSA“ narys per savo karjerą paruošė ne vieną stiprią šokių grupę, pasiekusią pergalių ne tik šalyje, bet ir už jos ribų. Ne kartą pas užsienio specialistus stažavęsis Skruzdėliukas 2005 m. ir 2011 m. su komanda „No Money“ tapo IDO Pasaulio Hip Hop‘o čempionais „Adults II Small Group kategorijoje“.

Greta V.Baumilos ir Skruzdėliuko už teisėjų stalo taip pat sės tokio kalibro projektus, kaip „Lietuvos balsas“, valdantis choreografas ir režisierius Marijanas Staniulėnas ir buvusi balerina, choreografė Jūratė Sodytė. Beje, žurnalistams 20 metų Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre dirbusi J. Sodytė išsidavė, kad yra breiko gerbėja!  

Kūrybinė laidos „Red Bull Flying Bach Local Challenge“ komanda pažadėjo visai netrukus supažindinti su 15-a šokių trupių, susirungsiančių TV eteryje.  

„Red Bull Flying Bach“ Vilniaus Kongresų rūmuose bus rodomas lapkričio 26 ir 27 dienomis. Bilietais į pasirodymus prekiauja „Bilietų pasaulis“.

Artūro Bulotos nuotr./Vaidas Baumila
Artūro Bulotos nuotr./Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius