Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaido Baumilos širdies draugė Monika išpildė gimtadieninį norą – padovanojo šunį

30-ojo gimtadienio proga Vaidas Baumila svajojo gauti šunį dovanų. Jo norą išpildė dainininko mylimoji Monika Jasionytė – ketvirtadienį jųdviejų namus pasiekė bemaž dviejų mėnesių anglų kokerspanielis.
Vaidas Baumila dovanų gavo Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielį
Vaidas Baumila dovanų gavo anglų spanielį / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai, kad labai norėtų gimtadienio proga gauti dovanų šunį, Vaidas Baumila 15min papasakojo savo gimtadienio išvakarėse. Pats dainininkas apie augintinį svajojo, o jo mylimoji Monika rezgė planą – ketvirtadienį ji į namus parvežė mažytį spanielį.

„Šuo atkeliavo iš Kauno. Nežinau, iš kur ji jį tiksliai paėmė – taip gerai dar neišsiklausinėjau“, – bendraudamas su 15min pasakojo V.Baumila.

Jis sakė pamatęs augintinį taip apsidžiaugęs, kad nė negalėjo atsikvošėti: „Aš buvau šokiruotas, gerąja prasme. Pradžioje ji galvojo, kad aš nė nesidžiaugiu. Bet aš labai labai džiaugiuosi.“

Asmeninio albumo nuotr./Vaido Baumilos spanielis Bitė
Asmeninio albumo nuotr./Vaido Baumilos spanielis Bitė

Kodėl būtent spanielis? „Man apskritai patinka šunys, nebūtinai tik spanieliai... Svarsčiau ir apie akitos veislę, ir apie haskius, labradorus, auksaspalvius retriverius... Man patinka nemaži šunys. Bet spanielis, sakyčiau, tarpinis variantas tarp didelio ir mažo“, – sakė V.Baumila.

O kodėl kalytė? „Sako, kad spanielių kalytės yra kiek ramesnės, labiau saugo namus. Galbūt su jomis šiek tiek lengviau susitvarkyti“, – šypsosi.

Paklaustas, kokį vardą išrinko šuniui, Vaidas kalbėjo: „Gal Bitė?.. Toks tiesiog kilo mintyse. Man rodos, fotografo Algio Kriščiūno šuns vardas irgi Bitė. Kažkaip man dėl to taip užsifiksavo.“

Asmeninio albumo nuotr./Vaido Baumilos naujoji augintinė Bitė
Asmeninio albumo nuotr./Vaido Baumilos naujoji augintinė Bitė

Ir pripažino, kad nors šuo jam ir atnešė labai daug laimės, spėjo susidurti ir su pirmaisiais vargais: „Naktis tikrai buvo įdomi... Nelengva. Nedavė ramybės. Reikia šunį įpratinti prie „žmogiškos nakties“, kad tai ne jis naktimis vadovautų.“

V.Baumila sako puikiai suprantantis, kad auginti šunį – didelė atsakomybė. Tačiau jos nebijo. Ir rūpesčiams yra pasiruošęs. „Kol kas ji į lauką dar neina, ir neis kurį laiką. Bet ateityje pareigą pavedžioti, matyt, pasidalinsime. Dabar reikia šuniuką mokyti. Bet man atrodo, kad nėra sunku tuos namus sutvarkyti, jei pridergs.“

O kas bus, kai V.Baumila sugalvos išvykti į kelionę? Juk keliauti – viena didžiausių jo aistrų... „Viską reikės planuoti, žiūrėti. Iki šiol apie tai negalvojau. Bet esu matęs, kad ir šunys puikiai keliauja“, – šypsojosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius