Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarines šukuosenas bei 2013-ųjų tendencijas pristatė ir trys tituluotos gražuolės

Nūdieną Lietuvoje sparčiai plintant mados ir stiliaus infekcijoms, priminti apie save ir pademonstruoti, ką sukūrė, panoro ne tik drabužių dizaineriai, bet ir stiliaus guru. Sekmadienio pavakarę visi, besidomintys mada ir šiuolaikišku stiliumi, rinkosi į „Radisson Sas Astorija Blue“ viešbutį sostinės senamiestyje. Čia daugkartinė skirtingų Lietuvos kirpėjų čempionatų nugalėtojų komanda, atstovaujanti salonui „Bomond“, pristatė kirpimų bei šukuosenų kolekciją „Pavasaris-vasara 2013“. Žiūrovai taip pat išvydo dizainerės Livijos (Vilijos Daugirdaitės) vakarinių drabužių kolekciją kartu su vakarinėmis šukuosenomis.
Iš kairės: Gritė Maruškevičiūtė, Vaida Petraškaitė ir Gabrielė Martirosianaitė
Iš kairės: Gritė Maruškevičiūtė, Vaida Petraškaitė ir Gabrielė Martirosianaitė / Luko Balandžio nuotr.

Skirtingas šukuosenas ir kirpimus žiūrovams demonstravo tituluotos Lietuvos gražuolės – podiumu vakaro metu žengė „Mis Lietuva 2008“ tapusi Gabrielė Martirosianaitė, „Mis Lietuva 2009“ titulą turinti Vaida Petraškaitė, „Mis Lietuva 2010“ išrinkta Gritė Maruškevičiūtė ir kitos merginos.

Ši kolekcija – jau šeštoji salono „Bomond“ sąskaitoje per dvylika metų, jos pristatymas sudomino keliasdešimt sostinės ponių ir ponų, kurių gretose šmėžavo ir visuomenei pažįstami veidai.

Prieš prasidedant šukuosenų kolekcijos pristatymui susirinkę žiūrovai supažindinti su prieš tai vyravusiomis šukuosenų madų tendencijomis – specialiame ekrane jiems parodytas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotos praėjusių pristatymų akimirkos, girdimi ekspertų komentarai.

Luko Balandžio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka

Griežtas kirpimas ir spalvingos sruogos

Šių metų šukuosenų ir kirpimų kolekcija  „Pavasaris-vasara 2013“ žiūrovus stebino ekstravagancija ir ryškiomis spalvomis – vyravo trumpi, griežti ir aštrūs plaukų kirpimai, ryškiomis spalvomis dažytos plaukų sruogos – raudonos, violetinės, žalios.

Madingi ateinantį pavasarį ir vasarą bus įvairūs kirpčiukai – skirtingų ilgių, formų, linijų ir tankumo. Damos nesuklys ir nusprendusios šukuoseną atnaujinti kirpčiukais, krintančiais per šoną ir dengiančiais dalį veido. „Kolekcija pabrėžia išskirtinį unikalumą ir atskleidžia tikrąjį grožį“, – kolekciją apibūdino vakaro pranešėjas Giedrius Gustas. 

Žiūrovams taip pat pristatyta ir vakarinių šukuosenų kolekcija, derinta prie dizainerės Livijos (Vilijos Daugirdaitės) kurtų vakarinių suknelių. Iš viso žiūrovai pamatė tris šukuosenų modelius, juos demonstravo tituluotos Lietuvos gražuolės, scenoje virtusios dar elegantiškesnėmis gulbėmis nei įprastai.

Viso vakaro metu žiūrovai išvydo per dvidešimt modelių, savo simpatijas jie demonstravo gausiais aplodismentais ir sveikinimais meistrams.

Luko Balandžio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius