-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Valanda su Rūta“: meti šeimą – mokėk!

LNK laidoje „Valanda su Rūta“ – opios skyrybų peripetijos. Lietuva pagal skyrybų skaičių Europoje pirmauja. Dažniausiai skyrybų metu nukenčia moteris, kuri lieka su vaikais ir dažniausiai be pinigų. Kaip apsaugoti moteris, kurių vyrai suka į kairę paskui savo sekretores ar jaunas gražuoles?
Mantas Adomėnas
Mantas Adomėnas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Ką daryti, kad visą gyvenimą šeimai atidavusi moteris neliktų prie suskilusios geldos, kai vyras į namus parsiveda kone dvigubai jaunesnę. Tuo jau spėjo susirūpinti Seimo nariai, konservatorius Mantas Adomėnas siūlo finansinį apynasrį vyrams, susiruošusiems mesti savo pagyvenusias žmonas ir nerti į dvigubai jaunesnės moters glėbį.

„Vyras man liepė pasididinti krūtis ir prisiklijuoti nagus“, – laidoje atviraus Deimantė, kuri per 8 vedybų metus uždirbdavo šeimai ir vyro meilužei, o po skyrybų neteko verslo ir duonos kąsnio savo 2 dukroms.

Vienos garsios moters vyras Romualdas jau dvejus metus išvytas iš namų liko ne tik be stogo, bet ir be pragyvenimo šaltinio, o ji pati bendruose šeimos namuose gyvena su jaunesniu išrinktuoju ir nesutinka skirtis, nes turėtų buvusiam vyrui sumokėti šimtatūkstantinę kompensaciją.

„Jei sutuoktinis išeidamas pas kitą paliktų beveik visą turtą, tuomet gal praeitų noras skirtis, o turtingų jaunikių ieškančioms moterims jis nebūtų toks įdomus“, – sako Seimo narys Mantas Adomėnas.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius