Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Valentino Judaškino kolekcijos pristatyme Agnė Jagelavičiūtė ir Oskaras Koršunovas flirtavo siuntinėdami laiškelius

Penktajame laidos „Mados reidas“ jubiliejuje, kurio metu Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje Rusijos dizaineris Valentinas Judaškinas pristatė aukštosios mados kolekciją, susirinko gausus Lietuvos elito būrys. Šurmuliuojančiame vakarėlyje nebuvo įmanoma nepastebėti ir Agnės Jagelavičiūtės, kuri nustebino ne tik išskirtiniu įvaizdžiu, bet ir subtiliu flirtu su buvusiu mylimuoju, režisieriumi Oskaru Koršunovu.
Agnė Jagelavičiūtė
A.Jagelavičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vakaro svečiai
A.Jagelavičiūtė

Dailės akademijos trečiakursė į aukštosios mados renginį atvyko nuo kojų iki galvos pasipuošusi juodai, o rankoje laikė rankinę-bibliją.

Kai kurie dalykai tarp žmonių nutrūksta, bet kai kurie – niekada.

„Savo vakaro aprangą įvardinčiau kaip prabangią kuklybę. Šita „davatkiška“ apranga tarsi mena tuos laikus, kai į filharmoniją iškilmingų renginių stebėti rinkosi senos moterytės. O rankinė-biblija man simbolizuoja pažinimą. Ji – Aleksandro Pogrebnojaus nuopelnas“, – kalbėjo A.Jegelavičiūtė.

Akylesnė susirinkusiųjų akis nepraslydo pro A.Jegelavičiūtės elgesį V.Judaškino kolekcijos pristatymo metu. Stebėdama kolekciją madai neabejinga moteris įnirtingai kažką žymėjosi ant servetėlės ir kelis kartus prašė šalia sėdinčios viešnios ją perduoti į renginį užsukusiam O.Koršunovui. Kiek atokiau nuo buvusios mylimosios sėdėjęs režisierius maloniai šypteldavo ir atrašydavo laiškelį. Pramogų pasaulio užkulisiuose spėliojama, ar neatsinaujins prieš kiek laiko nutrūkusi A.Jagelavičiūtės ir O.Koršunovo draugystė. Toks buvusios laidų vedėjos elgesys sukėlė tik dar daugiau kalbų.

„Norit tikėkit, norit ne, bet su Oskaru išties aptarinėjome madą. Kai kurie dalykai tarp žmonių nutrūksta, bet kai kurie – niekada. Mes su Oskaru be galo mėgdavome aptarinėti madas, tai buvo mūsų darbinis požiūrių pasikeitimas. Ir dabar nepraleidom progos apsikeisti nuomonėm“, – atviravo A.Jegelavičiūtė. Paklausta, ar O.Koršunovas tikrai geras mados ekspertas, A.Jegelavičiūtė tvirtai atsakė, kad O.Koršunovas puikiai išmano visas sritis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius