-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varlės neša sėkmę ir Nomedai Marčėnaitei, ir Žilvinui Grigaičiui

Nors varlė daugeliui atrodo ne itin patrauklus gyvūnas, šios šoklės gali tapti puikiausiu aksesuaru, o kai kuriems Lietuvoje žinomiems žmonėms – net savotišku sėkmės simboliu.
Nomeda Marčėnaitė
Nomeda Marčėnaitė / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Su varlės formos aksesuarais viešuose renginiuose buvo pastebėti verslininkas Žilvinas Grigaitis ir menininkė Nomeda Marčėnaitė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Žilvino Grigaičio aksesuaras
Žilvino Grigaičio aksesuaras

Praėjusį savaitgalį parodęs naują savo mėgstamą aksesuarą Ž.Grigaitis tikino trumpam parvykęs iš už Atlanto. „Netrukus važiuosiu mokytis į Kalifornijoje esantį Palm Springsą (daugiau detalių verslininkas neatskleidė)“, – sakė Ž.Grigaitis. Jis pasakojo savo varlę pamilęs iš pirmo žvigsnio.

„Neseku, kokios mados Lietuvoje, bet šią varlę pirkau Niujorke, Manhetene esančioje Madison gatvėje. Ėjau pro šalį ir pamačiau sagę įdėtą vitrinoje. Pamaniau sau – esu varlė keliauninkė, tą kuprinę nešu ant nugaros, tad labai tiktų ta varlytė, todėl ir įsigijau. Šiomis dienomis šis gyvūnas puikiai man tinka“, – sakė Ž.Grigaitis. Jo varlė spindinti, per vidurį puošta dideliu juodu akmeniu.

Nomeda Marčėnaitė savojo masyvaus varlės formos pakabuko nesureikšmino, tačiau sakė, kad jis itin mylimas.  „Oi, šitas... Aš net jau nepamenu, kada jį įsigijau. Jis iš Indijos atkeliavęs. Varliukas man labai brangus. Aišku, kad varlės sėkmę neša! Kada varlės nenešė sėkmės?“, – linksmai apie papuošalą su balto akmens akimi pasakojo Nomeda. Beje, Indijoje varlė laikoma vaisingumo, kūrybinės galios ir prisikėlimo simboliu.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Žilvinas Grigaitis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Žilvinas Grigaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius