-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasariškose Augustės mintyse – vieni klaustukai

Pramogų pasaulio užkulisiuose pasklido kalbų, esą buvusi muzikinio LNK televizijos projekto dalyvė, realybės dokumentikoje išgarsėjusi dainininkė Augustė Vedrickaitė ruošiasi visam laikui išvykti į Ameriką.
Augustė
Augustė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Atlikėja sako į užsienį visam laikui neišvyksianti, tačiau prasitarė, kad svarstymų, ar keliauti į Ameriką, būta. Naujienų portalui 15min.lt dainininkė tikino šiuo metu išgyvenanti permainų metą ir nežinanti, ką norėtų nuveikti ateityje.Augustė: mano gyvenime šiandien vien klaustukai. Nežinau, ar stosiu į magistrantūrą, ar nestosiu. O gal stosiu užsienyje, gal net toje pačioje Amerikoje.

„Negaliu nieko konkrečiai pasakyti, bet dėl tos Amerikos viskas šakėmis ant vandens parašyta“, – kalbėjo Augustė. Dainininkė prasitarė, kad į Ameriką reikėtų vykti jos draugui Vytui Maldučiui, mat jis turi žaliąją kortelę.

„Norėdamas ją išlaikyti mano draugas kuriam laikui privalo grįžti į Ameriką. Nežinau, ar aš vyksiu drauge, nežinau“, – kalbėjo dainininkė ir pabrėžė, kad visam laikui į Ameriką tikrai nenorėtų išvykti, tačiau jei draugas vis dėlto nuspręs aplankyti daugelio svajonių šalimi vadinamas JAV, ji turbūt palaikysianti mylimajam kompaniją.

„Negaliu pasakyti, kad Lietuvoje man labai gerai, tačiau yra dalykų, kurie sieja su Lietuva. Tai ir draugai, ir šeima. Niekas negarantuoja, kad Amerikoje būtų labai gerai. Kaip pasiklosi, taip išsimiegosi – nesvarbu kur: ten ar Lietuvoje“, – samprotavo mergina.

Augustė prasitarė ką tik baigusi mokslus (Atlikėja studijavo marketingo specialybę Vilniaus Gedimino technikos universitete – aut. past). „Mano gyvenime šiandien vien klaustukai. Nežinau, ar stosiu į magistrantūrą, ar nestosiu. O gal stosiu užsienyje, gal net toje pačioje Amerikoje“, – kalbėjo atlikėja.

Paklausta apie artimiausius planus, mergina sakė vasarą ketinanti ilsėtis, o tuo pačiu nuspręsti, ką veikti toliau. „Kad kažkur vyksiu pailsėti, tai tikrai, bet viskas gali būti spontaniškai, – pasakojo Augustė ir prasitarė nerimaujanti dėl ateities. –  Nežinau, kas toliau. Kol mokiausi, turėjau pasiteisinimą: jokių darbų nesiimu, nes mokausi. Dabar reiėktų ko nors imtis, nes nesimokau, tačiau nežinau, ką daryti. Vasara man – atostogų ir didelių sprendimų metas“, – atviravo dainininkė ir sakė tikinti, kad viskas bus gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius