„Ventukas“ Juozas Butnorius apie du sužadėtinės vaikus: „Jie mane vadina tėčiu“

„Aš labai džiaugiuosi, kad mane vaikai vadina tėčiu, aš juos irgi pavadinu – sūnau, dukra... Kai kuriems televizijos žiūrovams gal atrodys absurdiška, juk nesu biologinis tėtis. Yra tikrasis tėtis, vaikai su juo dažnai susitinka, juo džiaugiasi, bendrauja, bet aš kiekvieną rytą keliuosi, juos vedu į darželį, vakare prausiu, jiems valau dantis, veduosi pramogauti, žaidžiu, jų kambarius tvarkau, lovas kloju, valgyti padarau“, – sako dainininkas, vyrų grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius.
Juozas Butnorius ir Gražina Daukantaitė
Juozas Butnorius ir Gražina Daukantaitė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Juozas Butnorius

Prieš daugiau nei dešimtmetį išgarsėjęs liaudies ansamblis „Ventukai“ ir jų lyderis Juozas Butnorius miesto žmonėms kėlė juoką, o kaimo – susižavėjimą. Abejingų nebuvo, todėl „Ventukai“ ir Juozas išgarsėjo ne viename muzikiniame televizijos projekte.

Tačiau pastaruosius penkerius metus 32-ejų dainininkas Juozas Butnorius, itin dažnai meiliai pavadinamas „ventuku Juozuku“ labiau garsėjo ne muzikiniais pasiekimais, o asmeninio gyvenimo dramomis, primenančiomis kino filmą.

Prieš kelerius Juozas visus nustebino paaiškėjus, kad išsiskyrė su sužadėtine iki vestuvių likus vos trims savaitėms. Kiek vėliau vyras prisipažino atsikovojęs mylimosios širdį, o netrukus ir dar kartą pasipiršęs. Tačiau visų lauktos ventuko Juozo vestuvės taip ir neįvyko.

Šiandien Juozas prisipažino iki ausų įsimylėjęs viename barų prieš koncertą sutiktą, keleriais metais jaunesnę dviejų vaikų mamą Gražiną.

„Mane sužavėjo jos išvaizda, elgesys, dėmesys, moteriškumas... Visada svajojau turėti tokią žmoną, tačiau svajonės išsipildė su kaupu, kartu su ja dovanų gavau ir du vaikučius“, – teigė dainininkas Juozas Butnorius.
Visas interviu – antradienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Juozas Butnorius su mylimąja
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Juozas Butnorius su mylimąja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius