-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veronika Montvydienė su vaikais Egipte ilsėjosi be Donato: „Išvada – reikės taip dažniau“

Kai už lango dar žvarbu, o kantrybės laukti vėluojančio pavasario pritrūksta, geriausia išeitis yra pabėgti į pietus. Taip ir padarė Egiptą atostogoms pasirinkusi dainininko Donato Montvydo žmona Veronika. Susikrovusi lagaminus ji kartu su vaikais dešimt dienų džiaugėsi saulės voniomis ir jūra. Tiesa, Donatui Montvydui pasilepinti Egipto saule neteko.
Veronika Montvydienė su dukra Adele ir sūnumi Kajumi
Veronika Montvydienė su dukra Adele ir sūnumi Kajumi / Asmeninio albumo nuotr.

Į Šarm aš Šeicho kurortą ji išskrido su ketverių dukra Adele ir vos vienuolikos mėnesių sūnumi Kajumi. Trijulė dešimties dienų atostogų metu lepinosi saulės voniomis, maudynėmis Raudonoje jūroje ir grožėjosi šalies vaizdais.

„Jau labai trūko saulės, šilumos, vitaminų, tad neliko kito pasirinkimo“, – sako V.Montvydienė.

O atostogų kryptis pasirinkta neatsitiktinai. Pasak Veronikos, didžiausias privalumas – vos kelias valandas trunkantis skrydis, kuris neišvargina mažųjų keliautojų. Ypač kai Kajui tai pati pirmoji kelionė. Taip pat džiugino kurorte 26 laipsnius siekianti šiluma. „Kai nei per karšta, nei per šalta – tikras aukso viduriukas“, – pasakojo moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Veronika Montvydienė
Asmeninio albumo nuotr. /Veronika Montvydienė

Ne vieną pasaulio šalį aplankiusi V.Montvydienė Egipte svečiavosi pirmą kartą, o įspūdis liko pats šilčiausias. Moteris gyrė svetingai nusiteikusius vietinius, kurorte užtikrintą saugumą. Ir nors Veronika prieš gimstant vaikams retai rinkdavosi ramias atostogas prie jūros, šį kartą toks poilsis buvo pats tas.

„Kadaise tikrai daug keliavau, lankiausi Japonijoje, Amerikoje, Vietname, Indijoje. Dabar vaikai keliavimą šiek tiek pristabdė, nes ryžtis tolimesnėms išvykoms būtų ganėtinai sunku. Visgi dabar buvo labai smagu tiesiog pagulėti, pasidžiaugti saule, vaizdais. Nors su vaikais ir pagulėjimas labai sąlyginis dalykas“, – juokiasi Veronika.

Ir nors tėvai dažnai prisibijo mažuosius imti į kelionę, V.Montvydienė siūlo nedvejoti – tik su vaikais ir niekaip kitaip. Ypač kai pasirenkamos ramios, jaukios atostogos prie vandens. Viešbutis įsikūręs ant rifo kranto, tad išbandė ir paviršinį nardymą, plaukiojo tarp įspūdingų žuvų. Taip pat visi kartu apsilankė šalia esančiame delfinariume.

Asmeninio albumo nuotr. /Dukra Adelė
Asmeninio albumo nuotr. /Dukra Adelė

„Labai dažnai kelionių krypčių dairomės pagal šalia esančius vandenis. Maudytis jūroje, vandenyne, o ne chloruotuose baseinuose, yra mūsų šeimos prioritetas“, – sako Veronika.

O ar keliauti su vaikais – išbandymas? „Teko pusę lagamino skirti vaistams. Taip pat turėjau visų daktarų kontaktus, jei pakliūtume į bėdą. Kitaip sakant – viskas buvo apgalvota“, – sako Veronika.

Ši kelionė išskirtinė ir dėl dar vienos priežasties. Pirmą kartą V.Montvydienė į svečią šalį poilsiauti išvyko be savo vyro, atlikėjo Donato Montvydo. Šis tuo pat metu plaukė kartu su regatos „Ambersail“ įgulos nariais. Bendru šeimyniniu sprendimu sutuoktiniai pamąstė, kodėl gi ne – kam šalti Lietuvoje, jei galima stiprinti imunitetą saulės voniomis.

„Mes nepraktikuojame tokių atostogų, bet bent kartą per metus pakeliauti be vyro nėra blogai. Į tokius dalykus su Donatu žiūrime labai liberaliai ir problemų nedarome. Tai buvo tikrai puiki patirtis. Išvada – reikės daryti taip dažniau“, – šmaikštavo Veronika.

Pabuvę atskirai sutuoktiniai spėjo vienas kito smarkiai išsiilgti, pamiršti buitį. Tad toks trumpas išsiskyrimas, anot Veronikos, tikrai puiki išeitis. O paklausta, ar nebuvo liūdna atostogas leisti be vyro, juokėsi, kad situacija pasisuko priešingai.

„Man atrodo, kad vyrui buvo net liūdniau, nes jis man dažniau skambindavo“, – juokėsi Veronika.

O ar Donatas nesijaudino dėl egiptiečių rodomo dėmesio? Anot V.Montvydienės, šioje šalyje niekada nesisvečiavęs Montvydas tikriausiai nenujautė, kur išleidžia savo žmoną.

„Daug ko jam nepasakojau, bet sulaukti dėmesio buvo tikrai smagu. Mano vyras ir taip jo nestokoja, jam į Egiptą dėl to nebūtina važiuoti. Tad aš nuvykau, kodėl gi ne“, – juokėsi Veronika.

Veronikos Montvydienės atostogų akimirkos – fotogalerijoje, žiūrėkite:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius