Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvėms su Mindaugu Kuzminsku besiruošianti Eglė Andreikaitė Barselonoje atšventė mergvakarį

Prieš metus susižadėję krepšininkas Mindaugas Kuzminskas ir šokėja Eglė Andreikaitė ruošiasi netrukus įvyksiančioms vestuvėms. Tačiau iki tol jų laukė ir dar viena proga – šeštadienį Eglė su artimiausiomis draugėmis Barselonoje šventiškai paminėjo mergvakarį.
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė / Ramūno Tangurio nuotr.

Smagaus mergaitiško vakarėlio kadrais Eglė pasidalino ir savo socialinėje paskyroje. Nuotraukose matyti, kaip septynios merginos linksmai leidžia laiką prie jūros.

squad goals ???????????????? ???????? ???????? #kuzytetobe

A post shared by Egle Andreikaite (@egleandr) on

bachelorette's morning ???????????????? #kuzytetobe #barcelona

A post shared by Egle Andreikaite (@egleandr) on

Dar praėjusį savaitgalį Eglė su Mindaugu laiką leido Vilniuje, tuomet abu prisijungė prie vieno didžiausių kasmetinių pavasario bėgimų šalyje ir kartu su tūkstančiais bėgikų įveikė 5km trasą „DNB | NIKE We Run Vilnius“ renginyje.

Niujorko „New York Knicks“ komandoje rungtyniaujantis krepšininkas M.Kuzminskas mylimosios E.Andreikaitės rankos paprašė po penkerių metų draugystės.

Džiugią naujieną apie gyvenimo pokyčius 15min dar 2016 metų liepos pradžioje patvirtino pats M.Kuzminskas. Vis dėlto komentuoti naujienos krepšininkas nenorėjo.

Pastaruoju metu M.Kuzminsko gyvenime permainos vijo viena kitą. Asmeniniame gyvenime – sužadėtuvės, karjeros srityje – didžiulis šuolis: 27-erių Lietuvos rinktinės puolėjas, 2016-ųjų liepos pradžioje viešėdamas JAV, pasirašė dvejų metų kontraktą su Niujorko „New York Knicks“. Neoficialiais duomenimis, „Knicks“ gretose jis uždirbs 6 milijonus JAV dolerių.

Iki šiol M.Kuzminskas kelerius metus žaidė Malagos „Unicaja“ komandoje, ir drauge su E.Andreikaite gyveno Ispanijoje. Eglė tuo metu vietos konservatorijoje studijavo baletą.

Anksčiau garsus krepšininkas nesyk kartojo, kad bendras gyvenimas su mylimąja svetur juodu tik suartino. „Vaikams, kaip ir vestuvėms, laikas dar ateis“, - yra sakęs M.Kuzminskas. Laikas, panašu, atėjo.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius