-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viktorija Arlauskienė su vyru Kęstučiu įgyvendino seną svajonę: „Nebus batsiuvys be batų“

Birželio 16-ąją buvusi grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė (29) ir Kęstutis Arlauskas (38) Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje sumainė vestuvinius žiedus, o sausio pabaigoje pora džiaugėsi švęsdama jau 2 metų draugystės sukaktį. Ir nors tokios ypatingos progos šeima kaip nors ypatingai neminėjo, visgi Viktorija prisipažino – įspūdingą dovaną Kęstučiui ji įteikusi per Kalėdas.
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai / Dariaus Kučio ir asmeninio albumo nuotr.

„Mūsų meilės istorija prasidėjo prieš 2 metus. Toks keistas sutapimas, bet viskas pas mus vyksta maždaug kas pusmetį. Pirmas bučinys, pirmas ištartas myliu, piršlybos, vestuvės... Ech, kaip greitai viskas susidėliojo į savo vietas, jei būtų kas pasakęs prieš tuos 2 metus, kad taip susiklostys mūsų santykiai, tikrai nebūčiau patikėjusi. Esu pati laimingiausia sutikusi Tave, mano meile“, – instagrame džiaugėsi V.Sutkutė.

15min susisiekus su dainininke ši teigė, kad dviejų metų draugystės sukakties įspūdingai paminėti neplanavusi. „Nieko neruošiu, o jei ir ruoščiau, jums pasakius, turbūt jau nebūtų staigmena. Tikrai nieko ypatingo neplanuojam, šia diena norim pasidžiaugti dviese. Mums svarbiausia – kartu praleistas laikas. O planuoti kokias nors ypatingas vakarienes aš nematau būtinybės.“

Nors apie santykius V.Sutkutė kalbėti nebuvo linkusi nuo pat draugystės su K.Arlausku pradžios, paklausta apie šeimos pagausėjimą atlikėja prisipažino ateityje tokių planų turinti. Juk kiekviena šeima tikisi ateityje susilaukti atžalų: „Žinoma, kad pagalvojam, visi, kurie kuria šeimą, apie tai mąsto. Žinot, kaip būna, planuok neplanavęs, yra kaip yra. Planuose yra, o kada bus, tada jau bus, pastebėsit.“

Visgi Viktorija prisipažino kol kas norinti susilaukti vienos atžalos. „Kol kas užteks vienos, o po to žiūrėsim“ , – nedaugžodžiavo atlikėja.

Renginiuose retai matoma atlikėja sakė šiuo metu visą savo laiką skirianti šeimai ir tapybai. „Tapyba sekasi puikiai, užsakymų yra, paveikslai pas mane neužsistovi. Nutapau kokį naują paveikslą, jį greitai ir parduodu. Juokiuosi, kad parodos nesurengsiu, nes neturiu ko kabinti ant sienos. Kol kas sekasi puikiai, tikiuosi, kad taip bus ir toliau“, – 15min pasakojo V.Sutkutė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Sutkutė ir Kęstutis Arlauskas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Sutkutė ir Kęstutis Arlauskas

Išskirtinį savo tapytą šeimos portretą Viktorija padovanojo ir savo vyrui Kęstučiui. Kaip sako pati Viktorija, tai buvo darbas, kuriam skyrė daug meilės, laiko ir pastangų.

„Jį tapiau po truputį, kai atrasdavau laisvą minutėlę. Man labai svarbūs klientai, jų užsakymai – pirmoje vietoje, tad savo portretą tapiau kone metus laiko. Su Kęstučiu kalbėjome, kad namuose būtų gražu turėti bendrą portretą, tačiau nesinorėjo tapyti iš eilinės nuotraukos. Kad šiame paveiksle gaučiau patį geriausią ir įdomiausią variantą, sugalvojome pasidaryti fotosesiją. Neslėpsiu, idėją pamačiau internete, o norėdami ją įgyvendinti, pradėjome ieškoti visų reikalingų priemonių.“

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos ir Kęstučio Arlauskų fotosesijos nuotrauka
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos ir Kęstučio Arlauskų fotosesijos nuotrauka

Nuotrauką, iš kurios Viktorija tapė bendrą šeimos portretą, sakė, kartu su Kęstučiu dariusi prieš metus. Tiek laiko užtruko visas jos kruopštus darbas – portreto tapymas. Visgi Kalėdų proga moteris spėjo pabaigti ilgai pieštą paveikslą ir įteikė jį savo mylimajam.

„Prieš šventes nusprendžiau padaryti savo vyrui staigmeną ir paslapčia užbaigusi paveikslą padovanojau Kalėdų proga. Paskutiniai potėpiai uždėti gal 30 minučių prieš įteikiant, nes gruodžio mėnuo buvo labai įtemptas. Tokį darbą pabaigčiau maždaug per mėnesį dirbdama kasdien po visą darbo dieną“, – 15min pasakojo V.Sutkutė.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Arlauskienės tapytas šeimos portretas
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Arlauskienės tapytas šeimos portretas

Viktorija šypsosi prisiminusi Kęstučio reakciją išpakavus įspūdingą dovaną. Atlikėja sako turėjusi net prisiekti, kad tai tikrai jų portretas. „Kęstutis negalėjo patikėti, kad tai mūsų portretas, kol neišpakavo. Turėjau net prisiekti“, – juokėsi Viktorija.

Visgi šeimą sukūrusi ir nuostabia meile besidžiaugianti atlikėja sako, kad Kęstutis visada pataria bei džiaugiasi Viktorijos darbais, kuriuos žmonės gali rasti feisbuko puslapyje „Art For You“. „Kęstutis labai mėgsta mano paveikslus, jis yra pats didžiausias darbų gerbėjas ir kritikas“, – pridūrė V.Sutkutė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kur dingo grupė „Pinup Girls“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius