Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Viktorija Siegel gimtadienį atšventė Rygoje: prabangus restoranas ir Danielius Bunkus šalia

Penktadienį 23-iąjį gimtadienį pasitikusi Viktorija Siegel jį paminėjo Rygoje. Ten drauge su mylimuoju Danieliumi Bunkumi savaitgaliui jie išvyko į Latvijos sostinę.
Viiktorija Siegel
Viiktorija Siegel / Asmeninio albumo nuotr.

„Nuo pat ryto jaučiuosi ypatingai. Jau nuo vaikystės gimimo diena man yra labai smagi šventė, kuri sukelia tiek teigiamų emocijų!“ – dar penktadienį pasidalinusi savo nuotrauka feisbuke rašė Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kūdikio besilaukiančiai Viktorijai Siegel suėjo 23-eji: „Šeima – pirmoje vietoje, o karjera palauks“

Ji sako sulaukusi daugybės sveikinimų, linkėjimų, džiaugėsi, kad šios dienos proga ją supa artimi ir mylimi žmonės. „Labiausiai nustebino mano draugelis Bruniukas, kuris irgi nepamiršo mano šventės ir pasveikino mane!“ – džiugių emocijų apie savo augintinį šuniuką neslėpė Viktorija.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel šuo Bruno
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel šuo Bruno
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel gimtadienis
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel gimtadienis

Jau penktadienio vakarą jos laukė vakarienė su D.Bunkumi, kuris ją nusivežė į vieną prabangiausių Rygos restoranų „Vincents“, kuriame yra valgiusios ir tokios asmenybės kaip Eltonas Johnas, princas Charlesas, Japonijos imperatorius ir daugelis kitų.

„Tikriausiai per pastarąjį laiką viena skaniausių ragautų vakarienių, drąsiai visiems galime rekomenduoti šį restoraną!“ – sakė Viktorija.

Pasak Viktorijos, Danielius ją kaskart įvairiomis progomis nustebina, negaili malonių siurprizų, todėl ne išimtis ir gimtadienio šventė – dar anksčiau jis Viktoriją įspėjo, kad ši nieko neplanuotų, esą vakaru pasirūpins jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel taps mama: su Danieliumi Bunkumi laukiasi vaiko

O šiemet didžiųjų metų švenčių laukimas jai – ypatingas, motinystės džiaugsmais jau gyvenanti Viktorija su Danieliumi laukiasi kūdikio.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel gimtadienis
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Siegel gimtadienis

Per pastaruosius metus jos gyvenime įvyko daug svarbių pokyčių: su bičiule jos sukūrė drabužių liniją, ėmėsi verslo, įsigijo šuniuką, apie kokį svajojo ilgus metus, susižadėjo ir štai dabar gyvena pirmagimio laukimu.

„Tai buvo labai turiningi ir labai sėkmingi metai. Todėl labai norėčiau sau palinkėti, kad ir kiti būtų ne ką mažiau įdomūs, o sėkmė ir toliau mane lydėtų“, – 15min sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius