Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Viktorija Siegel nutraukė tylą: „Jei gyveni iš gailesčio – laimingas nebūsi“

Prieš kelias dienas internete užvirė diskusija dėl Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus skyrybų, kuri net persikėlė į populiarią platformą „Discord“. Programėlėje žinomo verslininko vardu pasirašęs asmuo paviešino priežastį, dėl ko galimai išsiskyrė su Viktorija. Visgi iš pradžių nusprendusi nepilti žibalo į ugnį, šįkart V.Siegel socialinio tinklo paskyroje nuoširdžiai pasisakė, kaip manoma, apie judviejų su Danieliumi santykius.
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Prieš kelias dienas „Discord“ platforma buvo itin aktyvi – čia pasirodė ir į visus klausimus apie santykius su Viktorija atsakinėjo Danieliumi Bunkumi prisistatantis asmuo. Platformoje asmuo pasirodė po to, kai buvo vis garsiau kalbama apie judviejų su Viktorija Siegel skyrybas.

„Nemeluosiu. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo etapas per 43 metus. Beprotiškai skaudus, kurio nelinkėčiau niekam. Dvigubą dviejų pačių artimiausių žmonių išdavystę yra tikrai sunku pakelti“, – ketvirtadienio vakarą platformos „Discord“ serveryje „Pletkai“ vėl rašė „Bunkumi“ pasivadinęs vartotojas.

Vis dėlto tą patį vakarą apie, tikėtina, D.Bunkaus pasisakymus diskusijų platformoje pasisakė ir pati V.Siegel.

„Aš nesuprantu, kam provokuoti mane ir šnekėti tokius dalykus? Jei tai nesiliaus, aš ir netylėsiu. Nes turiu ką pasakyti“, – mįslingą žinutę instagrame paliko Viktorija.

Renginio organizatorių nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Renginio organizatorių nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

Galiausiai praėjus kelioms dienoms V.Siegel socialinio tinklo „Instagram“ story nutraukė tylą ir išreiškė savo poziciją nemalonioje situacijoje. Anot jos, nereikia gailėtis nei praleisto laiko, nei pačio žmogaus.

„Žodžiu, reziumė toks – iš patirties galiu pasakyti, kad nereikia... Na, kaip čia jums gražiai pasakyti. Nereikia gailėti praleisto laiko, nereikia gailėti žmogaus, nereikia gailėtis tos vizijos. Kaip suprantu, tikrai visiems skaudu, visiems nemalonu, bet jeigu gyveni vien tik iš gailesčio, tu laimingas nebūsi. Vis tiek anksčiau ar vėliau viskas subyrės, reikia gyventi čia, būti laimingiems čia ir dabar“, – teigia Viktorija.

Moteris svarsto, kad tokiu savo poelgiu galbūt padrąsino žmones judėti į priekį, žengti žingsnį, jei jie buvo nelaimingi: „Jeigu jūs buvote iš gailesčio ar tiesiog dėl to, kad reikia, dėl to, ką žmonės pasakys, tai gyvenkime dėl savęs, o ne dėl kitų.“

„Būkime laimingi viduje, (...) nes mes privalome būti laimingi šeimoje, santykiuose, kai laiminga mama ir tėtis, tai nesvarbu kartu ar atskirai, tai ir vaikai laimingi. Kai jūs esat laimingi, tada reikalai visai kitaip klostosi. Tiesiog esu už laisvę gyventi, už laisvę daryti tai, ką norisi, nes tu niekada negali žinoti, kada tas gyvenimas pasibaigs, kad ir kaip žiauriai tai benuskambėtų. O dabar visiems linkiu gražaus ir laimingo savaitgalio, o pati važiuoju pailsėti ir pabūti ten, kur jaučiuosi laiminga, jaučiuosi labai rami“, – savo kalbą socialiniame tinkle užbaigė moteris.

15min primena, kad pramogų pasaulyje jau ilgą laiką sklandė kalbos, kad žinoma pora, renginiuose anksčiau dažnai pasirodydavę Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus, nebe kartu. Kurį laiką moteris socialiniuose tinkluose nebeviešino jųdviejų nuotraukų, buvo galima pastebėti, kad laiką sužadėtiniai irgi leidžia atskirai.

Viktorijos sekėjams tai sukėlė įtarimų, ji dažnai instagrame sulaukdavo klausimų iš gerbėjų apie savo vyrą, buvo svarstoma, kad jie pasuko skirtingais keliais.

15min žiniomis, pora yra išsiskyrusi ir jau kurį laiką nebegyvena kartu. Apie gyvenimo pokyčius Viktorija paliko įrašą ir instagrame.

Susisiekus su Danieliumi Bunkumi, jis šio fakto nei patvirtino, nei paneigė, pasiūlė susisiekti su Viktorija ir jos pačios paklausti apie skyrybas. Viktorija šiuo klausimu taip pat nesutiko duoti jokių komentarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius