-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel po dukros gimimo pirmąkart pasirodė viešumoje: „Po vakarėlius nesiruošiu lakstyti“

Verslininkas Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel trečiadienio vakarą Vilniuje dalyvavo naujo drabužių prekės ženklo „Bliu“ pristatyme. Tai pirmas kartas, kai po dukros Nicole gimimo sužadėtinių pora pasirodė viešame renginyje.
 Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Danielius ir Viktorija dukros sulaukė vasarį. Kovo 7-ąją juodu jau buvo galima išvysti renginyje – V.Siegel negalėjo praleisti progos pasveikinti savo draugės, drabužių kūrėjos Monikos Bliujūtės su debiutu. V.Siegel pasakojo, kad mažoji Nicole tuo metu buvo su močiute – Viktorijos mama.

„Tai pirmas kartas po gimdymo, kai išėjau į viešumą. Šiaip nepuolu į renginius, nes vaikas yra pirmoje vietoje. Po vakarėlius nesiruošiu lakstyti, bet Monika – labai gera draugė, todėl turėjau ateiti palaikyti“, – 15min pasakojo V.Siegel.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Viktorija sakė, kad gyvenimas aukštyn kojomis po gimdymo neapsivertė. Anaiptol, mama laiko randa ir sau.

„Aišku, kad šiek tiek pasikeitė, bet viskas tik į gerą. Viską sugebu suderinti. Laiko lieka ir pačiai, nors ir nedaug. Viskas priklauso nuo mažutės nuotaikos“, – šypsojosi V.Siegel.

Mergina džiaugėsi, kad jau pavyko susigrąžinti ir buvusias kūno formas. „Visi juokauja, kad net neatrodo, jog laukiausi. Šiaip nėštumo metu labai prisižiūrėjau, galbūt dėl to. Dar keli kilogramai liko, bet jau beveik grįžau į ankstesnį svorį“, – pasakojo Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Renatos Norvilės dukra Vanesa pirmąsyk žengė podiumu: „Nieko nedraudžiu, ji pati renkasi savo kelią“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Šis vaikelis Viktorijai – pirmas. Danieliui Bunkui – antras. Verslininkas turi sūnų Kristupą, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

D.Bunkus su V.Siegel susipažino 2016 metų vasarą, 2017-ųjų vasario mėnesį jiedu susižadėjo. Jųdviejų mažylė pasaulį išvydo 2018 vasarį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus naujagimę dukrą pavadino išskirtiniu vardu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius