Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia nepasidavė „radistų“ provokacijoms dėl sužadėtuvių

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia antradienio vakarą praleido Vilniaus Teatro arenoje, kur vyko LNK laidos „Norim dar! Su Radistais“ filmavimas. Čia apsilankiusi atlikėja neslėpė džiaugsmo dėl permainų gyvenime: spinduliavo džiaugsmu dėl neseniai vykusių sužadėtuvių. Tiesa, atvirauti apie jas vengė.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Norim dar! Su Radistais“ filmavime V.Pilibaitytė-Mia pakviesta padainuoti: ji atliko Lady Gagos ir Beyonce kūrinį „Telephone“.

Įspūdį gerbėjams kūrė Mios sceninis kostiumas: juodos odines kelnės, blizgūs juodi aukštakulniai, vapsvos liemenį pabrėžęs juodas korsetas. Prie šio juodos aprangos ir ilgų šviesių plaukų ansamblio puikiai derėjo naujausias dainininkės aksesuaras: plaštaką papuošęs žėrintis sužadėtuvių žiedas.

Dainininkė, rodos, iš visų jėgų norėjo jį parodyti: šokdama scenoje nesiliovė mojuoti rankomis, žiedą demonstravo šokio metu imituodama, kad šneka telefonu.

Žinoma, progos pakalbėti apie Mios gyvenimo permainas nepraleido ir patys „Radistai“ - Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Jie klausė dainininkės, kas gi toks jos sužadėtinis, kelintą kartą gyvenime ji susižadėjo, kiek karatų turi jos pirštą puošiantis žiedas.

Dainininkė nepasidavė provokacijoms: tikino, kad šis žiedelis žėri todėl, kad yra stiklinis, kiek kartų ši buvo susižadėjusi „Radistai“ galėtų sužinoti, jei sektų ją „Facebook“ tinkle, sakė, kad svarbiausia, jog lig šiol neištekėjo, o kas tas laimingasis, taip ir neišdavė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Žmonės.lt primena, kad dar praėjusią savaitę V.Pilibaitytė-Mia pranešė apie savo sužadėtuves su nauju mylimuoju, verslininku Nerijumi.

Šios sužadėtuvės dainininkės gerbėjams buvo staigmena, mat dar vidurvasarį atlikėja išsiskyrė su buvusiu mylimuoju, futbolo treneriu Edgaru Jankausku.

E.Jankauskas dabar jausmus puoslėja Viktorijai Staponaitei iš Palangos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius