Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia oficialiai skiriasi su vyru Nerijumi Antanavičiumi

Po išgyventos krizės atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia deda galutinį tašką santykiuose su sutuoktiniu Nerijumi Antanavičiumi. 15min atlikėja patvirtino, kad prašymas pradėti skyrybų bylą teismą pasieks balandžio mėnesį.
Mia ir Nerijus Antanavičius
Mia ir Nerijus Antanavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Visgi atlikėja teigė, kad kalbėti apie skyrybų priežastis kiek per anksti.

„Kol vyksta visas šitas reikalas, nuo komentarų susilaikysiu. Galbūt, kai jau būsime išsiskyrę, tada galėsiu plačiau papasakoti“, – 15min sakė atlikėja.

Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Visgi atlikėja šių metų vasarį pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis. Dainininkė pripažino, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Per santuokinio gyvenimo metus Nerijus buvo dukart įsivėlęs į muštynes, teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės, už neišlaikymą savo dviejų mažamečių vaikų.

Mios vyras gyvena su teismo apribotomis teisėmis, nešioja apykoję ir yra teisiamas dėl ne vieno sunkaus finansinio nusikaltimo, sukčiavimo ir smurto.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Mia neneigė, kad Nerijus iššvaistė ir jos dešimt metų kauptas santaupas, o po nesėkmingai įkurto restorano Druskininkuose paliko jai mokėti skolas.

„Aš norėjau perkąsti ranką jam, aš taip pykau, jūs neįsivaizduojate. Ir ant savęs kaip pykau, idiote tu, galvojau, šitiek metų pragyvenai, taip protingai dėliojaisi finansus ir dabar šitaip pasielgti kvailai, tai reikia išvis smegenų neturėti. Tikrai labai pykau“, – „Nuo… Iki…“ prieš kelis mėnesius sakė V.Pilibaitytė-Mia.

Santuokos metu netrūko sunkių emocinių išgyvenimų – Mia pripažino sirgusi depresija, tad nekėlė kojos iš namų, vengė susitikimų su draugais, atsisakydavo pasiūlymų koncertuoti. Sutuoktinio poelgiai, kaip pati sako, taip pat sugadino reputaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius