-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija: Valinskas sakė, kad aš jam – kaip dukra

Nuo visuomenės dėmesio pabėgusi Vilija Matačiūnaitė dabar jo vėl šiek tiek pasiilgo. Dabar mergina su draugu gyvena kaime netoli Vilniaus ir neapsisprendžia – ar būti antrąja Madonna, ar likti pomidorus ir gėles mylinčia kaimiete, rašo žurnalas „Žmonės“.
Dainininkė Vilija Matačiūnaitė
Dainininkė Vilija Matačiūnaitė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Televizijos eteryje mergina vėl pasirodė naujoje LNK laidoje „Humoro šou Nr.1“, kur ji dalyvauja kartu su „M-1“ komanda.

„Dalyvauju tame šou, nes laikau save linksma. Mane ten pakvietė „M-1“ komanda. Pamaniau, kodėl gi ne, su ja turėtų būti smagu. Aš pripratusi prie vyriškų pokštų, nes dažniausiai būnu vyrų draugijoje“, – prisipažino Vilija.

Mergina vis dar negali dainuoti tiek, kiek norėtų, nes gydytojai įspėjo, kad su jos „balso klostėmis kažkas blogai“: „Kurį laiką turiu nedainuoti, mažai kalbėti, gerti vaistų – bet sunkiai sekasi.“

Vilija dėl dalyvavimo projekte „Kelias į žvaigždes“ patyrė gerbėjų dėmesio antplūdį, nuo kurio ji vėliau buvo pabėgusi net į užsienį. Tačiau apie tuometinį muzikinio šou vedėją Arūną Valinską ji atsiliepia šiltai.

„Dabar aš jo nebesutinku... Bet man jis tebėra tas pats Arūnas Valinskas, kuris kažkada pasakė, kad aš jam – kaip dukra“, – atviravo dainininkė.

Vis dar savęs ieškanti jauna mergina prisipažino, kad vienu metu nori kelių skirtingų dalykų.

„Viena mano pusė norėtų pakeisti Madonną, o kita – kaime prie namų užsiauginti gėlių, daržovių ir kitų gėrybių. Esu priklausoma nuo muzikos, bet nežinau, ar rytoj vėl nepanorėsiu užsisklęsti savo kaime ir sakyti: atsikabinkite, nieko nenoriu matyti... O ir mano antrajai pusei Madonnos gyvenimo būdas nepatiktų, – svarstė Vilija, nepaliaudama svajoti. – Jei turėčiau nuosavą sodybą, turbūt sakyčiau, kad man trūksta vaikų ir žiedo ant rankos... Žmogui juk niekada nebūna gerai – visuomet norisi judėti į priekį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius