Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Cerkvėje susituokė V.Siegel ir L.Suodaitis: „Mudviejų meilė – svarbiau už viską“

Saulėtą penktadienio popietę socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel ir jos mylimasis, verslininkas Laurynas Suodaitis prisimins visą gyvenimą. Sostinės Skaisčiausiosios Dievo Motinos cerkvėje, liudijant būriui draugų ir artimųjų, jiedu prisiekė amžiną meilę.

V.Siegel ir L.Suodaičio vestuvių ceremonijos pradžia liepos 23-iąją buvo numatyta 13 valandą, tiesa, galiausiai buvo kiek pavėlinta. Savo santuoką mylimieji įteisinti nusprendė sostinėje esančioje Skaisčiausiosios Dievo Motinos cerkvėje.

Svečiai į šventę pradėjo rinktis likus maždaug pusvalandžiui iki 13 valandos. Palinkėti laimės jauniesiems atvyko poros artimieji, bičiuliai, kolegos.

Tarp jų – vieną geriausių nuotakos draugių Rasa Stonienė su vyru, verslininku Rimandu, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, dizainerė Monika Bliujūtė, „Stylish Paw“ įkūrėja Rasa Stasionienė.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Viktorijai ir Laurynui pastarieji metai buvo kupini išbandymų, viešų aptarinėjimų, tačiau šią audrą nuo pat jųdviejų draugystės pradžios lydėjo begalinė meilė, kuri neleido pasiduoti net sunkiausiais momentais.

„Nuvilnijus didelei bangai prieš metus, jau aiškiai žinojome, kad mudviejų kelias – vestuvės. Buvome įsitikinę, kad niekas mums nesutrukdys mylėti ir gerbti vienas kitą. Šiandien matome, kad buvome teisūs“, – pasakoja L.Suodaitis.

Laurynas mylimajai pasipiršo per įsimintiniausiu tapusį Viktorijos gimtadienį praėjusių metų lapkritį. Nieko nelaukę, jiedu pradėjo planuoti gyvenimo šventę. Galiausiai, liepos 23-iąją, jųdviejų svajonė išsipildė – vedybos pažymėjo vieno etapo pabaigą ir ramaus, šeimyniško, meile ir pagarba paremto gyvenimo pradžią.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės

V.Siegel ir L.Suodaičiui ypatingą penktadienį šypsojosi ne tik dangus, padovanojęs puikų orą, bet ir svarbiausi jųdviejų gyvenimo žmonės – šeima, ištikimi draugai ir Viktorijos dukra bei Lauryno krikštaduktė Nicole.

Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvę jaunieji pasirinko neatsitiktinai. Viktorija išpažįsta stačiatikybę, todėl nuo pat pradžių mylimieji žinojo, kad amžiną meilę prisieks cerkvėje. Vis dėlto, Viktorija pasakojo, kad nei tobulas oras, nei vedybų vieta neturi didelės reikšmės. Svarbiausia tai, kad jiedu – jau vyras ir žmona.

„Išsipildė mano svajonė. Kai tikrai myli vyrą, nori už jo ištekėti ir sukurti šeimą. Nėra taip, kad padėjus parašą viskas pasikeičia. Bet ženkliai maloniau, kai vyras, pabučiuodamas tave į lūpas, ištaria: „Tu mano žmona“. Tam pritartų kiekviena moteris – juk negali būti visą gyvenimą pristatinėjama kaip draugė ar gyventi amžinai sužadėtinės statuse“, – džiaugėsi Viktorija.

Viktorija neslepia, kad jaudulio prieš vestuves ir net prieš pat žengimą į cerkvę buvo beprotiškai daug. „Kartu ir ašarų, kartu ir nerimo. Džiugu tai, kad šios ašaros – tyriausio džiaugsmo, laimės ir pilnatvės išraiška“, – emocijų neslėpė žmona tapusi Viktorija.

„Emocijos tikrai labai pakilios, nes laukėme šios dienos ilgai. Mes vienas kitam padovanojome laimę, o mudviejų meilė – svarbiau už viską“, – antrino L.Suodaitis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės

Po ceremonijos jaunieji su svečiais patraukė į „Esperanza Resort“, kuriame pratęs vestuvių šventę. Ateities planus, vedybų įspūdžius ir naują pavardę Viktorija su Laurynu žada atskleisti artimiausiu metu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bičiuliai negailėjo linkėjimų V.Siegel ir L.Suodaičiui: žiūrėkite vaizdo įrašą

15min primena, kad L.Suodaitis savo mylimajai V.Siegel pasipiršo per jos 26-ąjį gimtadienį 2020-ųjų lapkričio 17-ąją.

„Būsima IENĖ. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ – tąkart rašė Viktorija.

Socialiniame tinkle šalia džiaugsmingo įrašo V.Siegel tada pasidalijo dviem nuotraukomis. Vienoje buvo užfiksuotas jos ir L.Suodaičio bučinys, o kitoje – ant piršto užmautas sužadėtuvių žiedas. „Pati nuostabiausia gimtadienio dovana“, – džiaugėsi V.Siegel.

Prieš porą savaičių Viktorija atšventė mergvakarį. Netikėtai jame pasirodė ir iš savo bernvakario trumpam pabėgęs Laurynas, kuris mylimąją nustebino didele rožių puokšte. „Kad Laurynas nustebins, tikrai nesitikėjau. Nors ir pats išvažiavo į savo bernvakarį, vis tiek atvyko pas mane“, – džiūgavo V.Siegel.

Tačiau L.Suodaičio staigmena V.Siegel mergvakaris neapsiribojo. Geros nuotaikos soc. tinklų žvaigždei įpūtė ir draugės, suorganizavusios įspūdingą vakarėlį.

Viktorija augina dukrą Nicole, kurios susilaukė su buvusiu sužadėtiniu. L.Suodaitis – Nicole krikštatėvis. Pavasarį laidoje „KK2 penktadienis“ moteris pasakojo, kad jau svarsto ir apie savo bei Lauryno bendrras atžalas – jas norėtų pagimdyti iki 30-ies. Anot V.Siegel, vaikai būtinai turi gimti santuokoje.

„Laurynas man pasipiršo ir mūsų abiejų noras buvo, kad vestuvės po pasipiršimo įvyktų, ar didelės, ar mažos, bet per metus laiko. Laurynas man pasakė: kol tu nebūsi mano žmona, tol mes vaikų neplanuosime. Tai didelė pagarba ir laimė, kai vyras taip žiūri į moterį“, – minėtoje laidoje džiaugėsi V.Siegel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius