-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus savivaldybės palikti „ant ledo“ renginių organizatoriai prieglobstį rado Kaune

Spalio pabaigoje nugriauti Profsąjungų rūmai sukėlė sujudimą šokių muzikos gerbėjų bendruomenei. Čia buvo suplanuotas didelis Helovino renginys, kurį dėl Vilniaus savivaldybės klaidos teko atšaukti. Šiandien „Grand Halloween Carnival“ organizatoriai sako vis dar negavę jokios kompensacijos už atšauktą renginį, o nusivylę Vilniaus savivaldybės požiūriu, kitą didįjį technomuzikos vakarėlį perkels į Kauną.
„Grand Velykos 2019“
„Grand Velykos 2019“ / „Sound Traffik“ nuotr.

Nors renginį organizavusios komandos „Sound Traffik“ vadovas Vitalij Litvinenko vis dar jaučia kartėlį dėl rudenį susiklosčiusios situacijos, jis sako, kad jaučiasi skolingas visiems elektroninės muzikos gerbėjams ir juos per Velykas pakvies į dar didesnį šou, rašoma pranešime spaudai.

„Kadangi dėl Vilniaus savivaldybės klaidų mūsų Helovino renginys neįvyko, kaip kompensaciją šiemet į „Grand Velykas“ atvešime vieną didžiausių ir žinomiausių technomuzikos atlikėjų Lietuvos istorijoje. O kad visi planavę atvykti į „Grand Helloween Carnival“ neliktų nuskriausti, juos su tais pačiais bilietais įleisime nemokamai arba primokėjus kainų skirtumą“, – žada V.Litvinenko.

„Sound Traffik“ nuotr./Vitalij Litvinenko
„Sound Traffik“ nuotr./Vitalij Litvinenko

„Grand Velykas“ organizatoriai šiemet pirmą kartą perkėlė į Kauną – renginys vyks „Vilko kartodrome“. „Mus labai maloniai nustebino kauniečių požiūris į šokių muzikos kultūros vakarėlius. Kartodromo direktorius net pajuokavo, kad dar visai neseniai jo vaikai važiuodavo į „Grand“ renginius Vilniuje, o dabar jis vyks praktiškai jų „namuose“. Džiaugiamės puikia lokacija, kuri yra šalia traukinių ir autobusų stoties, todėl tikimės, kad į „Grand Velykas“ suplūs žmonės ne tik iš visos Lietuvos, bet ir užsienio šalių“, – tikisi organizatorius.

„Sound Traffik“ nuotr./Vilko kartodromas
„Sound Traffik“ nuotr./Vilko kartodromas

V.Litvinenko atskleidžia, kad šiam renginiui prireiks nemažai pasiruošimo darbų. „Reikės išmontuoti net 350 metrų ilgio trasą – su keltuvu ir kranu bus judinami apie 1 toną sveriantys blokai ir tūkstančiai padangų. Iš viso kartodromas galės sutalpinti iki 2500 žmonių, o netradicinė, Berlyno pramoninė dvasia renginiui sukurs ypatingą atmosferą.“

„Sound Traffik“ vadovas sako, kad jo renginių ciklo gerbėjai turėtų nesibaiminti, kad „Grand Velykas“ gali ištikti praėjusio renginio likimas. Pasak jo, visos detalės suderintos su patikimomis šalimis, o iš klaidų su Vilniaus miesto savivaldybe pasimokyta. Jis taip pat priduria, kad šiemet dalyviams paruošė daug staigmenų, o ypatingo susidomėjimo turėtų sulaukti pagrindinis renginio didžėjus. Apie jį organizatorius žada pranešti jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius