-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje duris atvėrė Barbadoso ritmu alsuojanti erdvė: tarp atidarymo svečių – Eskedar Maštavičienė

„Kas vyksta Barbadose, lieka Barbadose“, – tokiu šūkiu duris atvėrė naujas, tropiniu karščiu alsuojantis baras Vilniuje. Įsikūręs sostinės širdyje, jis pakeitė čia daugiau nei 13 metų veikusį ir jau legenda tapusį barą „Paprazzi“, su kuriuo užaugo kelios vakarėlių mylėtojų kartos.
Eskedar Maštavičienė
Eskedar Maštavičienė / Manto Repečkos nuotr.
Temos: 1 Naktinis klubas

Penktadienio vakarą čia vyko šventinis atidarymas, kurio nepraleido ir Etiopijoje gimusi ir užaugusi, tačiau Lietuvoje jau ne vienerius metus gyvenanti Eskedar Maštavičienė.

Renginyje susirinkę svečiai stebėjosi per kelias savaites įvykusia transformacija. Juodai baltos fotografijos liko istorijai, o baro legenda atvertė naują puslapį, kurio paraštės bus užpildytos spalvotomis papūgų galvomis ir nesibaigiančiais Karibų muzikos ritmais, rašoma pranešime spaudai.

„Paparazzi“ išleidome atostogų. Į Barbadosą. Visiems ateina laikas pailsėti su kokteiliu rankoje, nustoti bėgti ir tiesiog turėti gerą laiką. Tokia ir bus ši vieta – atostogų oazė, kurioje gali pravėdinti galvą, pakliūti į nuotykius, o net ir žiemą čia bus šilta ir švies saulė“, – pasakoja naujojo baro vadovas Andrej Romanovskij.

Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka
Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka

Papūgų galvos, sudužę smėlio laikrodžiai, languose skęstantys augalai ir nesibaigianti muzika – tokia lietuviams retai būdinga netvarka nuo šiol skambės naujame klube.

Tropikų šurmuliu ir energija naujojo baro komanda žada užkrėsti kol kas šlovės valandos laukiančią Totorių gatvę. Bendradarbiaujant su kitomis čia įsikūrusiomis kavinėmis bei barais, jau planuojami įvairūs renginiai ir vakarėliai.

Vakaras renginio svečiams baigėsi jau ryte. Uždegantį grupės „Parranda Polar“ pasirodymą pratęsė didžėjus iš Venesuelos Carlos Rosas.

Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka
Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka
Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka
Manto Repečkos nuotr./Vakarėlio akirmirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius