Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Violeta Repčenkaitė: „Per vestuves mus laimino abu vaikai – tai buvo stebuklas“

36-erių modelis ir buvusi televizijos laidų vedėja Violeta Repčenkaitė mėgaujasi kiekviena Lietuvoje praleista akimirka. Maltoje gyvenanti moteris praėjusią vasarą į tėvynę buvo grįžusi net dukart. Iš pradžių atvežė vyresniuosius vaikus – dvylikametį Matą ir aštuonerių Dorotėją – paatostogauti pas senelius, vėliau grįžo jų pasiimti. Abu kartus su Violeta į Lietuvą skrido ir jauniausias šeimos narys – netrukus pirmąjį gimtadienį švęsiantis Adomas.
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu Edu
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu Edu / Asmeninio albumo nuotr.

Po kelių dienų prie šeimos prisijungė ir jaunėlio tėvas, verslininkas iš Maltos Ade, su kuriuo lietuvė susituokė dar praėjusių metų gegužę.

„Mes susituokėme mažos ceremonijos metu, – LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams pasakojo V.Repčenkaitė. – Tuo metu jau laukiausi, o sukviesti visų per pakankamai trumpą laiką nebūtų pavykę, todėl pasirinkome jaukią šventę mūsų vaikučių akivaizdoje. Tai buvo labai jautrus momentas. Matas skaitė eiles, paskui iš abiejų vaikų gavome palaiminimą – tai tiesiog stebuklas.“

Tačiau kelias iki to stebuklo Ade nebuvo rožių žiedlapiais klotas. Prieš duodant santuokos įžadus aštuoneriais metais už lietuvę vyresnis vyras privalėjo užkariauti ne tik Violetos, bet ir jos vaikų širdis.

„Mamos vaikams yra stabilumo ašis. Gali kisti gyvenamoji vieta, šalis, bet kas, tačiau mama visada išlieka tuo pastoviu dalyku, kuris nesikeičia. Natūralu, kad šalia to uosto atsiradus kitam žmogui, vaikų ramybė susvyruoja. Taip nutiko ir mums, – vieną svarbiausių gyvenimo išbandymų prisiminė Violeta. – Reikia šiek tiek laiko, tačiau ateina metas, kai vaikai supranta, kad žmogus atėjo ne kovoti ar iš jų pavogti mamą, o kartu kurti laimę. Su vaikais reikia daug kalbėtis ir jie tikrai išgirsta.“

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius