Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Violetai Tarasovienei – žiūrovų liaupsės, bet jos stilistei – kritika: kodėl tokia glaustinukė?

Tokio Violetos Tarasovienės pasirodymo scenoje gerbėjai jau seniai nematė. Operos ir baleto teatro scenoje atlikėja surengė įspūdingą šou – nusileidimas su virvėmis, šokiai ir dainavimas vienu metu, viena po kitos besikeičiančios dainos... Tačiau kai kurie žiūrovai visgi rado, prie ko prikibti – internautams užkliuvo dainininkės apranga. Ir pati Violeta su kritika sutinka – jai pačiai nepatiko vienas iš apdarų.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sostinėje jau trečius metus iš eilės buvo surengti iškilmingi „Žmonės 2019“ apdovanojimai. Renginys sutraukė šimtus pasipuošusių svečių, ceremonijos metu čia apdovanojimus gavo labiausiai per metus nusipelnę žmonės, o scenoje muzikantai ir šokėjai užkūrė tikrą šou.

Tarp atlikėjų – ir Violeta Tarasovienė. Jos numeris iš nuostabos net privertė išsižioti – dainininkė pasirodymą pradėjo kabėdama kelis metrus virš scenos, o nusileidusi ant žemės, ji kartu neatsikvėpdama dainavo ir šoko su profesionaliais šokėjais ir jiems nė kiek nenusileido.

Violeta pabrėžia – tai nebuvo jos sugrįžimo į sceną numeris, kaip daugelis minėjo dar prieš šį pasirodymą. Ji nuo scenos niekada nebuvo dingusi – ir viena, ir su vyru Viliumi Tarasovu, ji visuomet dainavo.

„Prieš 15 metų savo koncertuose lygiai taip pat dainuodavau ir šokdavau, tik ten tai darydavau viso pasirodymo metu. Dabar panašų numerį surengiau po ilgo laiko. Man buvo labai smagu, labai faina. Atsigavau“, – 15min šypsodamasi pasakojo V.Tarasovienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė

Šiam pasirodymui Violeta repetavo porą savaičių, tačiau žengdama į sceną, ji pripažįsta – vis tiek bijojo, ar viskas bus taip, kaip planuota.

„Buvo labai daug streso – ar karabinai atsisegs, ar diržas nusiims... Tiek daug detalių susidėjo... Iki paskutinės minutės niekas nežinojo, kaip pavyks. Čia reiktų pusę metų repetuoti, kad galėtum ramiai žengti į pasirodymą“, – šypsojosi ji.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai Violeta dainavo iškelta kelis metrus aukštyn, prikabinta prie karabinų. Nebuvo pirmas kartas ir kai ji dainavimą pynė su šokiu, todėl, kaip pati teigia, jokių sunkumų tai nesukėlė.

„Tereikėjo viską prisiminti, pasitreniruoti. Sportuoju, tai nepajutau vargo šokti ir dainuoti. Oro nepritrūko“, – juokėsi V.Tarasovienė.

Visgi tos energijos scenoje, jauduliuko ir net ekstremalių pojūčių dainininkė sako jau buvo spėjusi pasiilgti: „Man labai patinka tai daryti. Norėčiau ir ateityje tai kartoti, bet artimiausiu laiku neplanuoju ir nežadu. Tokią programą paruošti reikia labai daug laiko.“

Kritika dėl aprangos

Visgi kol Violetai plūdo komplimentai dėl profesionalaus pasirodymo, kritikos strėlės smigo į ją puošusius stilistus. Internete pasirodė komentarų, kuriuose buvo peikiamas vienas iš atlikėjos sceninių drabužių, o taip atlikėją aprengusį stilistą siūlyta atleisti iš darbo.

Pirmoji suknelė man buvo labai įspūdinga, labai graži, o kitas drabužis... Nežinau. Idėja kaip ir gera, bet neišpildyta iki galo.

„Aš irgi nelabai buvau patenkinta apranga – būkim biedni, bet teisingi. Aš visiškai ne taip norėjau atrodyti ir visiškai ne taip man buvo deklaruota, kad aš atrodysiu. Pirmoji suknelė man buvo labai įspūdinga, labai graži, o kitas drabužis... Nežinau. Idėja kaip ir gera, bet neišpildyta iki galo“, – kalbėjo ji.

V.Tarasovienė dėl suknelės važiavo į primatavimus, o štai glaustinukes, kurios ir sulaukė kritikos, išvydo tik renginio dieną – per generalinę repeticiją.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė

„Aš atvažiavau į renginį ir buvau pastatyta prieš faktą. Nors mes iš anksto buvome apšnekėję, kaip viskas turi atrodyti, bet galiausiai pasirodė, kad rankovės nepatogios, blizgučiai krenta, o ir apskritai atrodo ne taip, kaip man rodė. Dar turėjo švarkelis užsisegti, bet nespėjau jo užsivilkti... Stilistė dar bandė taisyti situaciją. Na, bet ką padarysi. Tam reikia ruoštis ne vieną dieną ir ne dvi savaites. Manau, kad dėl tokio pasirodymo galima ir pusantro mėnesio užtrukti“, – 15min pasakojo Violeta Tarasovienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Operos ir baleto teatre – iškilmingi apdovanojimai: ant raudono kilimo sublizgo ryškiausios žvaigždės

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žmonės 2019“ apdovanojimai: vyriškos ašaros, naujoko sėkmė ir įkvepiančios kalbos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius