-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vis dažniau Izraelyje besilankanti Monika Račiūnaitė: „Įsimylėjau šią šalį“

Modelis Monika Račiūnaitė per pastarąjį pusmetį tapo vis dažnesnė viešnia Izraelyje. Vos grįžusi iš ten ji vėl ima planuoti naują kelionę. Ne išimtis ir šis kartas – neseniai ji parskrido iš Tel Avivo, o dabar jau kuria planus kitą mėnesį vėl kelti sparnus. Kas gi ten taip traukia Moniką?
Monika Račiūnaitė Izraelyje
Monika Račiūnaitė Izraelyje / Asmeninio albumo nuotr.

Pašnekovė neslepia – kuo toliau, tuo labiau ši šalis ją traukia, Izraelyje ji, kaip pati sako, jaučiasi lyg namuose. „Esu daug keliavus, tačiau čia... Man čia viskas patinka. Visa šalies kultūra, maistas, žmonės. Čia geras oras, saulė, jūra – fantastika! – ko daugiau norėti?“ – 15min kalbėjo Monika.

Kelis kartus į Izraelį ji vyko atostogų, tačiau šįkart į savo dienotvarkę įrašė ir kelis darbinius susitikimus. Monika čia susitiko su kelių modelių agentūrų atstovais, kurie liko sužavėti lietuvės bruožų. „Atsirado minčių ir naujiems projektams, nors apie tai kalbėti dar kiek anksti. Tiesiog užmezgiau gerus kontaktus, galbūt ateityje sulauksiu ir patrauklių darbo pasiūlymų“, – kalbėjo Monika.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Račiūnaitė su bičiuliu
Asmeninio albumo nuotr./Monika Račiūnaitė su bičiuliu

Į Tel Avivą ji skrido pati viena, tačiau mieste vieniša anaiptol nesijautė. Čia ji apsistojo pas gerą bičiulį, lietuviško kraujo turintį izraelietį, su kuriuo dar prieš šešerius metus susipažino Lietuvoje. „Mudu pažįstami jau seniai, tačiau prieš pusantrų metų atnaujinome ryšį ir, galima sakyti, susipažinome iš naujo. Vadinu jį sielos draugu – tikra laimė turėti tokį draugą, kuris tave supranta iš pusės žodžio“, – šypsodamasi pasakojo ji.

Tiesa, apie galbūt naujai įsižiebusius jausmus ji kol kas nekalba. „Mes tiesiog artimi draugai“, – kartojo.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Račiūnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Račiūnaitė

Kartu su jais mieste laiką leido ir jos draugo kompanija, todėl smagių pramogų čia netrūko: visi kartu jie leido laiką tai prie baseino, tai prie jūros, kartu lankė vietos restoranus, naktinius klubus.

„Kadangi Izraelyje lankiausi jau ne pirmą kartą, daug kur jau buvau buvusi anksčiau. Esu išmaišiusi ir Jeruzalę, ir Tel Avivą, ir prie Negyvosios jūros buvusi – daug vietų jau čia matytos. Man labai patinka Tel Avivo senamiestis, ten labai stipri energetinė vieta. Taip pat lankiausi Izraelio deimantų biržoje, kur įprastai turistams patekti beveik neįmanoma“, – sakė Monika.

Ji sako besižavinti ir izraeliečių požiūriu į vaikus, esą jiems ten augti – labai geros sąlygos. „Apskritai žmonės ten labai šilti, draugiški, žaviuosi jais. Ir tikrai norėčiau ten grįžti dar ir dar kartą, o gal ir apsigyventi“, – 15min sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ramybe po asmeninių dramų besimėgaujanti Monika Račiūnaitė – naujoje fotosesijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius