-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vita Jakutienė 27-ąjį gimtadienį šiandien minės šeimos rate: „Nesu balių mėgėja, mano veikloje ir taip netrūksta linksmybių“

Gegužės 21-ąją savo 27-ąjį gimtadienį švenčia grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė, kuri prisipažino iš pat ryto sulaukusi gėlių iš vyro Justo bei gavusi mielą dukros Nikoletos pieštą atviruką. „Visada sakiau ir sakysiu – sau linkiu sveikatos, nes visa kita dirbant ir labai norint galima pasiekti“, – sakė kalbinta gimtadienio kaltininkė.
Vita Jakutienė
Vita Jakutienė / Luko Balandžio nuotr.

„Iš pat ryto pasveikino šeima, skambina draugai. Na, o nuotaika normali – tiesiog nesureikšminu gimtadienių, man tai nėra kažkokia labai ypatinga šventė“, – portalui Žmonės.lt prisipažino Vita.

Moteris teigė, kad niekada nebuvo iš tų, kurie trankiai minėtų savo gimtadienį ar stengtųsi ypatingai paminėti šią progą. „Niekada nemėgau švęsti savo gimtadienių. Labiau mėgstu švęsti kitų (juokiasi). Todėl šiandien su šeima ir artimiausiomis  draugėmis ramiai pasibūsime, pakelsime taurę šampano. Apskritai nesu didelių balių mėgėja –  mano veikla tokia, kad visada linksmybės būna, todėl kai jau galiu, tai stengiuosi būti ramiai ir jaukiai su šeima“, – sakė V.Jakutienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vita Jakutienė su šeima
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vita Jakutienė su šeima

Atlikėja teigė, kad su grupės narėmis šeštadienį koncertuos, todėl tuo pačiu ir simboliškai paminės praėjusį gimtadienį. „Šeštadienį su grupe turime du koncertus, todėl pakelsime taurę šampano ir su kolegėmis. Prieš kelias dienas Skaistė taip pat šventė gimtadienį, todėl mudvi turime jau tokią tarsi tradiciją apsikeisti dovanėlėmis, kaip per kokias Kalėdas“, – juokėsi V.Jakutienė.

Moteris prisipažino, kad atsiradus šeimoje vaikams – dukrai Nikoletai ir sūnui Armandui, didžiausiu džiaugsmu tapo judviejų dėmesys.

„Dukrytė kiekvienais metais man padaro savo kurtų atvirukų – man atrodo, kad tokios dovanos ir yra maloniausios širdžiai. Kiekvienai mamai vaiko dėmesys yra pagrindinis dalykas, dėl ko džiugu keltis ne tik gimtadienio, bet ir paprastą rytą“, – tikino atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./„Naujų pupyčių“ viešnagė Londone
Asmeninio albumo nuotr./„Naujos pupytės“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius