Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalija Katunskytė prisipažino: Palangoje ją vadina dainuojančia statula

TV3 laidoje „Humoro grandų šou“ karaliaus lietuviški šlageriai. Pas humoristus Vitalijų Cololo ir Džiugą Siaurusaitį svečiuosis, atsakinės į linksmus klausimus ir dainuos Vitalija Katunskytė, Birutė Petrikytė, Asta Pilypaitė ir Tomas Augulis.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / BTV nuotr.

V.Katunskytė, paklausta apie tai, kaip jai sekasi kiekvieną vasarą dainuoti Palangoje, pasiguodė: „Mane ten pravardžiuoja dainuojančia statula“. Tiesa, Lietuvos  šlagerių karalienės ir karaliaus konkursų organizatorė B. Petrikytė Vitalijai suskubs priminti, kaip prieš 6 metus ši buvo išrinkta Palangos šlagerių karaliene.

Pasirodo, padainavusi Palangoje Šlagerių karaliaus konkurse, ponia Vitalija, nesitikėdama jokių prizų, jokios pergalės, nuskubėjo dainuoti į savo restoranėlį Basanavičiaus gatvėje. Staiga viduryje programos į sceną įbėgo jaunuolis ir liepė sugrįžti, pranešdamas, kad dainininkė laimėjo Šlagerių karalienės titulą.

V.Katunskytė į jaunuolio maldavimus skubiai grįžti į koncertą atsakė šiaulietišku žargonu: „Ką čia pezi?“ Supratusi, kad vaikinas nejuokauja, sėdo į taksi ir parlėkė į konkursą. „Humoro grandų“ publika ir vedėjai gardžiai kvatojo klausydamiesi šmaikščios istorijos.

Kitas šlagerių asas – dainininkas Tomas Augulis, klausinėjamas apie garsųjį jo hitą „Sąnariai“, neieškojo žodžių kišenėj. Paklaustas, kodėl po „Sąnarių“ triumfo daugiau nebekūrė jokių dainų apie žmogaus kūno organus, Tomas atšovė, kad daina surimuota taip, kad vietoj žodžio „Sąnariai“ galima dėti bet kurios kitos kūno dalies pavadinimą. „Pavyzdžiui, kepenai“, – šįvakar surimuos Cololo.

Taip pat laidoje „Humoro grandų šou“ – hito „Laikas“ parodija: reperį Luką parodijuos Dž. Siaurusaitis, o Virgilijų Noreiką – Mantas Stonkus.

Laidos žiūrovus linksmins Raimondas Bingelis, Cololo, Mantas Katleris, Dileta Meškaitė, Valdas Burnys. Laidos vaizdelių komentatorius – aktorius Šarūnas Banevičius sublizgės nauju pageidavimų koncerto vedėjo amplua.

Puiki humoro porcija – TV3 eteryje jau šįvakar 20.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius