-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistas Lyle'as Reimeris dažydamas save persikūnija į pasąmonėje tūnančius personažus

Profesionalus vizažistas iš Kanados Lyle'as Reimeris (36 m.) po darbo valandų neskuba padėti šepetėlių į vietą – grįžęs namo fantazijos nestokojantis vyras imasi dažyti pats save ir taip sukuria keisčiausius ir netikėčiausius personažus, rašo „Fashionista“.
Lyle'o Reimerio kurtas įvaizdis
Lyle'o Reimerio kurtas įvaizdis / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Grožis Makiažas

Lyle'as Reimeris dirba kosmetikos „M·A·C“ meno ir plėtojimo skyriuje Vankuveryje. Laisvalaikiu jis dažo pats save ir savo darbus viešina socialiniuose tinkluose.

Prieš metus vizažistas susikūrė „Instagram“ paskyrą (ją galite peržiūrėti paspaudę ČIA), kuri netrukus sulaukė susidomėjimo. Naujomis nuotraukomis Lyle'as savo paskyrą papildo reguliariai, o visi jo sukurti personažai – keistesni ir įdomesni vieni už kitus.

Vienas pagrindinių Lyle'o Reimerio įkvėpimo šaltinių – mada. „Dievinu madą, esu jos apsėstas“, – sako jis. Vienam įvaizdžiui sukurti reikia maždaug trijų valandų. Savo idėjas vyras įgyvendina ne vien makiažo priemonėmis, bet ir pats kuria įvairiausius aksesuarus, dekoracijas, perukus ir pan. Lyle'as teigia tapęs tikru kaupiku, mat pradėjo kolekcionuoti visokius niekučius, kurie kada nors gali praversti kuriant sugalvotą įvaizdį.

„Neturiu jokio supratimo, kuo tie daiktai taps, bet aš nuolat renku visokias keistas smulkmenas, – pasakojo vizažistas. – Darbe jau yra kolegų, kurie sako, pavyzdžiui, „turiu seną liemenėlę, ketinu ją išmesti“, o aš jiems atsakau: „Nemesk! Aš iš jos ką nors padarysiu!“

Lyle'as Reimeris sako, kad su tokiu įmantriu makiažu į viešumą tikrai neina (nebent tai būtų teminis vakarėlis). „Pasidažau, nusifotografuoju, o kai jau turiu visas nuotraukas, kurių man reikia, šoku į dušą ir viską nusiprausiu“, – sakė jis.

Nors labai mėgsta tai, ką daro, vizažistas vis tik prisipažįsta, kad kartais suabejoja, ar jo hobis turi prasmę.

„Žinote, aš artėju prie keturiasdešimties, ir darydamas visa tai klausiu savęs: ar ne per daug keista, kad man vis dar be galo patinka tai daryti? Tada suprantu: ne, jaučiu, kad taip ir turi būti. Negaliu sustoti!“, – pasakojo talentingas vyras.

„Instagram“ nuotr./Lyle'o Reimerio kurtas įvaizdis
„Instagram“ nuotr./Lyle'o Reimerio kurtas įvaizdis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius