-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistę D.Kazėnaitę šokiravo nepagarba žiūrovams: „Kilo panika, žmonės grūmėsi su apsauginiu“

Daugiau nei pusvalandis už durų lauke minusinėje temperatūroje, kilusi panika, susistumdymas su apsauginiu ir viską vainikavęs peršalimas. Vizažo meistrė Deimantė Kazėnaitė ilgam atsimins Juozo Statkevičiaus jubiliejinės kolekcijos pristatymą. Pasibaisėjusi renginio organizavimu, ji sako: „Tokios nepagarbos dar neteko matyti.“
Deimantę Kazėnaitę papiktino Juozo Statkevičiaus organizatorių neatsakingumas
Deimantę Kazėnaitę papiktino Juozo Statkevičiaus organizatorių neatsakingumas / Asmeninio albumo nuotr.

Kalbėdamasi su 15min D.Kazėnaitė pripažįsta pirmą kartą gyvenime pakliuvusi į tokią situaciją. Ir nors iš šono gali pasirodyti, kad tebandomas pūsti skandalas, vis dėlto ji neslepia, kad susigrūdusiai miniai bandant patekti į Pramogų arenos vidų, neviltis maišėsi su baime.

Dažniausiai į renginius neskubanti, nes iš patirties žinanti, jog numatytu laiku dažniausiai niekas neprasideda, šį kartą šią savo taisyklę ji pažeidė.

Vis dėlto atvykusi likus bent 15 minučių iki renginio pradžios, Deimantė Kazėnaitė kartu su dešimtimis kitų, kurie atvyko įsigiję bilietus, buvo priversti stovėti šaltyje prie arenos durų. Minusinėje temperatūroje teko praleisti beveik valandą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus madų šou svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus madų šou svečiai

„Negalėjau patikėti tuo, ką mačiau savo akimis. Žmonių eilė stovėjo lauke ir tik po 5 minučių laukimo supratau, kad ši eilė nejudanti ir susidariusi ne todėl, kad žiūrovai į renginį atvažiavo vienu metu, o todėl, kad visi atsimušė į uždarytas duris. Dar nieko panašaus gyvenime neteko patirti. Esu dalyvavusi įvairiuose Juozo šou, bet tokį prastą organizacinį lygį mačiau tik dabar“, – apmaudo neslėpė Deimantė.

Nereta į renginį atvykusi moteris buvo pasipuošusi elegantiška avalyne, nepritaikyta tokiam ilgam laukimui šaltyje. Kaip pasakoja Deimantė, po pusvalandžio lauke kilo didelė panika, susirinkę žmonės jėga grūdosi į vidų, stumdė vieni kitus.

15min skaitytojos nuotr. /Minia prie Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo
15min skaitytojos nuotr. /Minia prie Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo

„Žmonės iš pykčio ir sušalimo pradėjo panikuoti, rėkti ant apsauginio, kad taip negalima elgtis, pradėjo vieni kitus stumti į vidų. Man asmeniškai kilo šiokia tokia panika. Žinau, kad buvo moterų, kurios užspaustos apsiverkė“, – prisimena D.Kazėnaitė.

Šiek tiek prieš 22 valandą visi, stovėję lauke, sugriuvo į vidų. Anot Deimantės, niekas net nebetikrino bilietų, o čia visų laukė dar didesnė grūstis ir chaosas. Dviem vyrams prireikė medikų pagalbos.

„Tokia ta „elegantiška“ renginio pradžia. Ar tai normalu? Apie kokią pagarbą galime kalbėti, apie kokį lygį, eleganciją, stilių? Jei žinotum, kad teks su tuo susidurti, tiesiog vėluotum ir „atsidėkotum“ tokia pat nepagarba, kuri buvo parodyta mums. Na, arba reikėjo puoštis slidininko kostiumais ir UGG tipo batais“, – sako Deimantė.

Kalbėdama su 15min D.Kazėnaitė pripažino jau iš vakaro pasijutusi prastai, o ketvirtadienio rytą pabudo peršalusi.

15min skaitytojos nuotr. /Minia prie Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo
15min skaitytojos nuotr. /Minia prie Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo

Deimantė pabrėžia, kad šios pastabos nėra skirtos Juozui Statkevičiui, kaip kūrėjui, kuriam nėra lygių Lietuvoje. Vis dėlto, anot Deimantės, taip renginio organizatoriai parodė didelę nepagarbą bilietus pirkusiems žiūrovams.

„Manau, kad žmonės gerbia ir myli Juozą, bet ar juos kas nors myli, ar laukia iš tikrųjų? O gal jie tiesiog statistiniai vienetai, avių banda, kurią suvaro, išvaro, svarbu, kad bilietus nusipirko. Jau vaikystėje tėvai išmokė „gerbk kitus ir kiti tave gerbs“. Tai nebegerbiu.

Ne Juozo, kaip dizainerio, nes visiems aišku, kad Lietuvoje jam lygių nėra, bet nuo vakar negerbiu šio renginio, kaip reiškinio“, – neslepia Deimantė.

15min su renginio organizatoriais susisiekė dar trečiadienio vakarą, iš karto pasibaigus šou, tačiau Juozo Statkevičiaus atstovė, įstaigos „Didysis mados teatras“ direktorė Živilė Matačiūnaitė komentuoti situaciją atsisakė.

Ketvirtadienį 15min dar kartą kreipėsi į dizainerio atstovus.

„Atsiprašome tų gerbėjų, kurie patyrė nepatogumų ir laukė ilgiau nei tikėjosi. Esame dėkingi žmonėms už didžiulį susidomėjimą, palaikymą ir kantrybę. Mums yra svarbi kiekviena renginio sekundė ir kiekvieno žmogaus nuotaika.

Darome išvadas tam, kad ateityje techniniai nesklandumai netemdytų nė vieno žiūrovo nuotaikos. Dar kartą ačiū visiems už šventę, kurią karūnavo puiki nuotaika“, – 15min sakė Živilė Matačiūnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Lietuvą grįžusi Asta Valentaitė žengė podiumu: mylimasis Glenas Manchesteris negalėjo atitraukti akių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius