-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažo meistrė Elona Minkevičienė iš Panevėžio – pasaulio geriausiųjų trejetuke!

Sakoma, savam krašte pranašu nebūsi: ir nors panevėžietei Elonai Minkevičienei išties gerai sekasi dirbti vizažo srityje, tačiau visuomet įdomu sužinoti, o kaip gi tavo darbus įvertintų pasaulis.
Elona Minkevičienė, modelis
Elona Minkevičienė, modelis / Natalijos Kainovos nuotr.
Temos: 1 Makiažas

Pasak vizažo srities specialistės Elonos, ji visuomet stengiasi dalyvauti tarptautiniuose konkursuose, tačiau, dėl visiems suprantamų aplinkybių, gyvai tokiuose konkursuose šiemet pristatyti savo darbus buvo neįmanoma.

„Labai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad kasmetinis, pasaulinis OMC čempionatas vis tik įvyks virtualioje erdvėje: jei ne antakių dizaino trenerė Inga Kavalčinskienė, kuri pakvietė dalyvauti, būčiau net ir nepagalvojusi apie šią galimybę“ – pasakoja Elona.

„Viską atlikau žaibišku greičiu: susiradau modelį: juo sutiko pabūti Akvilė Rimkevičiūtė, tuomet atlikau makiažą ir suformavau antakius. Visas šis darbas truko pusvalandį, per kitą pusvalandį atlikome foto sesiją. Nuotraukas „prieš“ ir „po“ išsiunčiau į konkursą ir... pamiršau“, – šypsosi tobulų antakių meistrė Elona.

Natalijos Kainovos nuotr./Vizažistė Elona Minkevičienė
Natalijos Kainovos nuotr./Vizažistė Elona Minkevičienė

Prancūzijos sostinėje Paryžiuje vykstančiame pasauliniame konkurse šiais metais dalyvavo per 2000 dalyvių iš daugiau nei 40 pasaulio šalių, o Elona, įvertinus visų pateiktus darbus, OMC Hairworld Nominacijoje „Eyebrow Shaping &Tinting“ (liet. antakių formavimas bei šešėliavimas) – užėmė trečiąją vietą ir Lietuvai pelnė bronzą.

„Tai buvo geriausia Naujųjų metų dovana: iki šiol negaliu patikėti! Tai įvertinimas, apie kurį svajoja daugelis mūsų srities specialistų, o man ši svajonė tapo realybe“, – džiaugiasi pasaulio geriausiųjų trejetuko prizininkė. Elonos pavyzdys įrodo, kad grožis neturi sienų: kad ir kur gyventum – provincijoje ar kuriame pasaulio didmiestyje – gali tapti vienu geriausių savo srities specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius