Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Sinkevičius savo kailiu išmėgino ekstremalias profesijas

„Lietuvos ryto“ TV žaidimo „Kas tu toks?“ vedėjas Vytenis Sinkevičius, ruošdamasis naujų laidų filmavimams, įkvėpimo nusprendė pasisemti, savo kailiu išbandydamas įdomiausias profesijas. Vedėjas dalyvavo įsimintinoje fotosesijoje, pristatančioje naujas laidas, kur tapo dangoraižio langų plovėju, speleologu, lakūnu ir kitų profesijų atstovu.
V.Sinkevičius – aukštalipys
V.Sinkevičius – aukštalipys / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.
„Lietuvos ryto“ TV nuotr./Sinkevičius – speleologas
V.Sinkevičius – speleologas

„Aš manau, kiekvienas iš mūsų gyvenime svajoja apie daugybę profesijų – nuo policininko iki muzikanto, tačiau gyvenime pasirenkame tik vieną iš jų. Todėl kartais taip norisi išbandyti tas sritis, apie kurias nieko nežinai, tai, kas dar nepatirta“, – dalijosi įspūdžiais Vytenis.

Laidos vedėjo drąsa nustebino su juo dirbusią komandą. Kol Vytenis lipo ant „Green hall“ pastato stogo, vos ne kasdien tai darantys aukštalipiai lažinosi, kada laidos vedėjui pritrūks drąsos. Tačiau visų nuostabai, tokį ekstremalų iššūkį priėmęs aštrialiežuvis Vytenis nė kiek neišsigando ir paklusniai vykdė visus fotografo prašymus.

Linksmiausias šios fotosesijos akimirkas „TV antenos“ skaitytojai pamatys jau greitai, o su naujų profesijų atstovais susipažins žiūrėdami naujas populiaraus žaidimo „Kas  tu toks?“ laidas nuo rugsėjo mėnesio.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius