-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai be drabužių (papildyta rugpjūčio 28 d.)

Bene kiekvienas žino, kad merginoms lengviausias kelias į pramogų pasaulį – nusimesti drabužius erotinėje fotosesijoje. Tačiau apstu pavyzdžių, kai taip daro ir vyrai. „Privatu!“ prikalbino naująjį merginų numylėtinį Paulių ryžtis erotinei fotosesijai.
Paulius Sinkevičius
Paulius Sinkevičius / Viganto Ovadnevo nuotrauka
V. Ovadnevo nuotr./Paulius Sinkevičius
V. Ovadnevo nuotr./Paulius Sinkevičius

Paulius Sinkevičius (27)
„Nusimesti drabužius nebuvo sunku“

Specialiai dėl žurnalo „Privatu!“ dainininkas Paulius Sinkevičius, pažįstamas iš įvairių TV projektų, ryžosi vienai didžiausių savo gyvenimo avantiūrų – vaikinas pozavo visiškai nuogas. Tačiau tai atletiško vyruko nė kiek nesuglumino. „Per fotosesiją jaučiausi labai gerai. Buvo gražus oras, gera nuotaika. Džiaugiuosi ir rezultatu. Nusimesti drabužius nebuvo sunku“, – atvirauja muzikantas.
Nors tai buvo pirmoji erotinė Pauliaus fotosesija, tikėtina, jog ne paskutinė. „Aš esu žmogus be stabdžių, todėl galite daug ko iš manęs tikėtis. Šias nuotraukas skiriu visoms savo gerbėjoms. Tebūnie tai vasariška dovanėlė nuo manęs!“ – juokiasi P. Sinkevičius.

Mariaus Žičiaus nuotr./Justinas Lapatinskas
Mariaus Žičiaus nuotr./Justinas Lapatinskas

Justinas Lapatinskas (22)
Po „nuogos“ fotosesijos nusprendė keistis

Pristatydamas savo debiutinį albumą Justinas Lapatinskas žengė drąsų žingsnį. Jis buvo vienas iš jauniausių atlikėjų, kuris kompaktinės plokštelės viršeliui pozavo visiškai nuogas. Savo tikslą vaikinas pasiekė – sulaukė daug dėmesio. Deja, po itin atviros fotosesijos Justinas tvirtai apsisprendė daugiau to niekada nebedaryti. „Savęs pardavinėti daugiau nesiruošiu! Niekada nepamiršiu, kai man paskambino pirma žurnalistė ir klausinėjo apie fotosesiją. Pasijutau kaip „blizgutis“, kuris populiarumo siekia nusimesdamas drabužius“, – apgailestavo Justinas.

V. Ovadnevo nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius
V. Ovadnevo nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius

Jonas Nainys (27) ir Rolandas Mackevičius (26)
Prie pulto – nuogais užpakaliukais

Būtent taip vieną vakarą savo laidą „ZIP FM“ eteryje vedė radijo laidų vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Vaikinai pralaimėjo lažybas ir turėjo išpildyti pažadą – prie pulto sėsti visiškai nuogi. Kaip tarė, taip padarė. Tą vakarą jie sulaukė ypatingo dėmesio ir buvo įamžinti „Privatu!“ fotografo. Po atrakcijos abu tik ištarė: „Iš gyvenimo išmetėme moteris, meilę ir trumpikes.“

Asm. albumo nuotr./Vytenis Partikas
Asm. albumo nuotr./Vytenis Partikas

Vytenis Partikas (20)
Nekalta fotosesija ar reklaminis triukas?

Į žurnalistų rankas netikėtai pateko debiutuojančios grupės „3“ nario Vytenio Partiko erotinė nuotrauka, kurioje vaikinas miške pozuoja visiškai nuogas, savo pasididžiavimą prisidengęs tik ąžuolo lapais. Dainininkas žurnalui „Privatu!“ tvirtino, jog fotosesija įvyko spontaniškai ir ne reklamos tikslais. „Fotografavo draugė. Važiavome pro mišką ir sugalvojome įsiamžinti. Iš pradžių su drabužiais, o po to ir be jų. Viską dariau savo noru, niekas nevertė, – aiškina atlikėjas ir priduria. – Artimieji reagavo labai normaliai, nepriekaištavo. Žinau, kad pats ateityje dėl šio poelgio nesigailėsiu. Tiesa, filmuotis erotinėje juostoje tikrai nesutikčiau. To jau būtų per daug.“

Butauto Barausko nuotr./Robertas Javtokas, Darius Songaila, Donatas Slanina, Linas Kleiza 2007
Butauto Barausko nuotr./Robertas Javtokas, Darius Songaila, Donatas Slanina, Linas Kleiza 2007

Lietuvos rinktinės krepšininkai
Suvienijo bendras tikslas

Pasirodo, apsinuoginti nėra tabu ne tik pramogų pasaulio atstovams, bet ir sporto žvaigždėms. Prieš kelerius metus nepamirštamą staigmeną savo gerbėjoms padarė Lietuvos krepšinio rinktinės krepšininkai: (iš kairės) Robertas Javtokas (30), Darius Songaila (32), Donatas Slanina (33) ir Linas Kleiza (25). Sportininkai nusimetė viršutinius drabužius ir prieš objektyvus demonstravo savo ištreniruotus kūnus. Tiesa, tai darė ne šiaip sau, o dėl bendros idėjos – olimpinio sportininkų kalendoriaus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius