Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė buvęs „Lietuvos balso“ dalyvis Antanas Laugalis

Antradienio popietę socialiniuose tinkluose ėmė plisti liūdna žinia. Anapilin iškeliavo „Lietuvos balso“ dalyvis Antanas Laugalis.
Valerija Iljinaitė, Antanas Laugalis
Valerija Iljinaitė, Antanas Laugalis / Asmeninio albumo nuotr.

Vyriausias 2012 metų „Lietuvos balso“ dalyvis kelis mėnesius laukė sudėtingo gydymo, jam buvo atlikta operacija, atlikta kaulų čiulpų transplantacija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vyriausias „Lietuvos balso“ dalyvis A.Laugalis laukia kaulų čiulpų transplantacijos: skubiai reikia kraujo

Tačiau jam vis trūko kraujo. Ir nors padėti stengėsi ir A.Laugalio artimieji, ir projekto dalyviai, to neužteko, jo gyvybė užgeso.

„Organizmas neatlaikė tam tikrų pokyčių, kurie vyksta po kaulų čiulpų transporatacijos. Per sudėtinga operacija“, – 15min sakė A.Laugalio dukra Vaiva Laugalytė.

LNK nuotr./Antanas Laugalis (kairėje) ir Egidijus Sipavičius
LNK nuotr./Antanas Laugalis (kairėje) ir Egidijus Sipavičius

Liūdna žinia pasidalijo ir projekto dalyvė Valerija Iljinaitė, kuri dar tuomet, kai A.Laugalio laukė sunkus gydymas, ragino visus padėti bičiuliui.

„Mano mylimi draugai ir kolegos... Šiąnakt užgeso Antanuko gyvybė... jis su angeliukais ir stebi mus iš aukštai... Sunku kažką pasakyti. Užuojauta nuostabiai Antano šeimai“, – feisbuke rašė V.Iljinaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Valerija Iljinaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Valerija Iljinaitė

Žinią apie skaudžią netektį paviešino ir A.Laugalio dukra.

„Man labai sunku surasti tinkamus žodžius, kurie galėtų apsakyti tavo nuostabumą ir mūsų širdgėlą, kad išėjai taip staiga. Nuostabus tėtis, ištikimas draugas, charizmatiškas ir šmaikštus kompanijos siela! Tu buvai išskirtinis ir nepakartojamas, kiekvienam paliekantis optimizmo ir geros nuotaikos dalelę! Tau lengvo dangaus, didis žmogau, brangus tėveli“ – socialiniame tinkle rašė V.Laugalytė.

„Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius šią žinią sužinojo iš 15min.

„Aš jį labai gerai prisimenu, dalyvavo pirmajame „Lietuvos balse“… Labai mielas žmogus, dalyvaudavo ir kitų sezonų filmavimuose, niekuomet mūsų nepamiršdavo.

Jau net neįsivaizduodavom filmavimų be šio žmogaus. Žinojau, kad turėjo rimtų problemų su sveikata, tačiau tikėjausi, kad viskas baigsis gerai. Labai liūdna žinia“, – kalbėjo G.Jaunius.

VIDEO: Antanas Laugalis

Norintys pagerbti A.Laugalio atminimą su juo atsisveikinti galės ketvirtadienį 12 val. Babriškių bažnyčioje (Varėnos raj.). Ten už jį bus laikomos šv. Mišios.

Viganto Ovadnevo nuotr./Merūnas Vitulskis ir Antanas Laugalis (kairėje)
Viganto Ovadnevo nuotr./Merūnas Vitulskis ir Antanas Laugalis (kairėje)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius