-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vyšnių“ atostogos Barselonoje ir Turkijoje: viena parodė tobulą kūną, kita susidūrė su kišenvagiu

Nors karštasis sezonas muzikantams paprastai yra pats darbymetis, tačiau merginų grupės „Vyšnios“ narės Agnė Jarmalavičiūtė ir Aistė Karanauskytė rado laiko ištrūkti trumpų atostogų. Tik trečioji grupės narė Sandra Navickaitė šįkart liko Lietuvoje ir sunkiai dirbo.
Aistė Karanauskytė Barselonoje ir Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje
Aistė Karanauskytė Barselonoje ir Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje / Asmeninio albumo nuotr.

Tiek Agnė, tiek Aistė atostogų metu mėgavosi karšta saule, o aplinkiniai turėjo galimybe pasigrožėti jų dailiais kūnais. Tiesa, ne viskas praėjo sklandžiai.

Įdomu tai, kad nuolat kartu laiką leidžiančios grupės narės šį kartą trumpam viena nuo kitos pailsėjo. Agnė į kelionę Turkijoje išvyko su savo seserimi, o Aistė trumpomis atostogomis Ispanijoje, Barselonoje mėgavosi su bičiule.

„Atostogavau savaitę Turkijoje, prie Sidės miestelio, įsikūrusio tarp Antalijos ir Alanijos. Labiausiai, žinoma, patiko puikus oras – kaitinanti saulė ir jokio lietaus. Taip pat mėgavausi skaniu maistu, pasiplaukiojimais jūroje bei baseine, masažais, turkiška pirtimi – hamamu“, – pasakojo Agnė.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje

Tiesa, ne viskas kelionės metu džiugino A.Jarmalavičiūtę. Mergina su seserimi įsikūrė viešbutyje, kuris yra atokiau nuo miesto. Šalia esantys miesteliai merginų buvo aplankyti ir apžiūrėti per dieną, todėl likusias atostogų dienas teko leisti pasyviai. „Įsitikinau, kad gulėti visas dienas prie baseino ne man. Kitą kartą atostogaujant planuosiu daugiau pakeliauti“, – jau dabar apsisprendė grupės „Vyšnios“ narė.

Atostogauti su sese Agnė ryžtasi jau ne pirmą kartą – tai maža Jarmalavičiūčių tradicija. Merginos ir kitąmet nori vykti į Turkiją, tačiau į kitą kurortą.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Agnės Jarmalavičiūtės sesuo Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Agnės Jarmalavičiūtės sesuo Turkijoje

Kita „Vyšnių“ narė Aistė atostogoms pasirinko Barseloną. Mergina šiame mieste lankėsi pirmą, tačiau nepaskutinį kartą. „Daugelis man sakė apie ypatingą kultūrinį ir naktinį miesto gyvenimą. Tačiau mes su drauge norėjome pasyvesnio poilsio ir pagulėjimo prie jūros. Tiesa, po naktinę Barseloną vaikščiodavome, tiksliau vidurnaktį eidavome valgyti vakarienės“, – nusijuokė puikiomis kūno linijomis galinti pasigirti A.Karanauskytė.

Nors bendrai atostogas Aistė vertina gerai, tačiau pirmąją naktį patyrė šoką, nes buvo apvogta. „Nežinojau, kad Barselona – kišenvagių rojus. Vakarieniavome restorane, kai priėjo išmaldos prašantis vyras. Net nepastebėjau, kaip nuo stalo dingo mano išmanusis telefonas ir jo įdėkle buvę dokumentai, pinigai, – pasakojo dainininkė. – Vis dėlto ši situacija baigėsi gerai. Nes viską pamatė mus aptarnavęs padavėjas. Jis skubiai pribėgo prie benamio, jį apstumdė ir atėmė kišenvagio grobį – mano telefoną bei pinigus.“

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė su seserimi Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Jarmalavičiūtė su seserimi Turkijoje

Paklaustos apie galimybę ilsėtis Lietuvoje, „Vyšnių“ narės išdėstė skirtingas nuomones. „Esu egzotikos mėgėja, todėl visada mieliau renkuosi atostogas užsienio kurortuose, ten ir užtikrintai šiltas oras ,ir daugiau įspūdžių. Bet vieną kitą savaitgalį per vasarą būtinai apsilankau ir ilsiuosi prie mūsų Baltijos jūros“, – sakė Agnė. Tuo tarpu Aistė patikino, jog paprastai pasisako už poilsį Lietuvoje. „Nesu ta, kuri nuolatos skraido ir trokšta atostogų užsienyje. Tik kartais“, – šyptelėjo pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius