-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytenis Pauliukaitis pagrasino Rolandui Vilkončiui ištraukti priekinį dantį

„Kviečiu šokti“ projektas šeštadienio vakarą įsivažiavo – poros vėl stojo į naują kovą ant parketo. Taip pat ir komisijos nariai bei projekto vedėjai vienas kitam nežadėjo būti švelnūs.
Ieva Šimukauskienė ir Vytenis Pauliukaitis
Ieva Šimukauskienė ir Vytenis Pauliukaitis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Irūnai Puzaraitei su savo partneriu sušokus romantišką valsą, pasigirdo kalbų, kad pora jau turi „vestuvinį valsą“. Kritikos strėlės šįkart nusitaikė ne į žaviąją dainininkę, o į jos partnerį Rimvydą Černajų.

„Jūs šokdamas per daug žavitės savimi, daugiau dėmesio kreipkite į partnerę ir į ryšį tarp jūsų“, – mokė griežtoji Ieva Šimukauskienė.

Tuo tarpu projekto vedėjas Rolandas Vilkončius užsiminė, kad komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis turi sąsajų su Marijampole, iš kurios kilusi I.Puzaraitė, ir dėl to gali būti neobjektyvus. Jam pritarė ir žiuri narys aktorius Aistis Mickevičius. Šios pastabos supykdė komisijos pirmininką.

„Jei jūs, Rolandai, dar kartą ką nors pasakysite blogo apie Marijampolę, aš jums ištrauksiu priekinį dantį. Gydytoja mane išmokė ir aš tai puikiai atlieku dviem pirštais!“ – savo drąsiu pareiškimu žiūrovus nustebino V.Pauliukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius