Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ laimėtoja Giedrė Vokietytė: „Tapau dėstytoja, tačiau vėl svajoju apie sceną“

Projekto „X Faktorius“ žiūrovai puikiai atsimena įstabaus balso savininkę Giedrę Vokietytę. Niekam nežinoma mergina ne tik pavergė komisiją, bet ir žiūrovus – laimėjo pirmąjį projekto sezoną. Įtemptas koncertų grafikas, profesionalų liaupsės, gerbėjų minios – visa tai patyrė Giedrė.
Giedrė Vokietytė
Giedrė Vokietytė / Viktorijos Karpovaitės nuotr.

Užkariavusi sceną mergina nusprendė pailsėti nuo muzikos ir visą savo laisvą laiką skyrė gyvūnams. Nors pertrauka truko net keletą metų, Giedrė vėl svajoja apie jos laukiančius gerbėjus ir koncertus. Visa tai balsingoji panevėžietė žada įgyvendinti jau netrukus. 

„Po „X Faktoriaus“ norėjau šiek tiek pailsėti, užaugti ir suprasti, kokią muziką noriu kurti. Toliau krimtau chirurgijos rezidentūros mokslus Lietuvoje, Vokietijoje – arklių osteopatijos“, – pasakoja Giedrė.

Viktorijos Karpovaitės nuotr./Giedrė Vokietytė
Viktorijos Karpovaitės nuotr./Giedrė Vokietytė

G.Vokietytė Lietuvos sveikatos mokslų universitete, Veterinarijos akademijoje šiuo metu pirmakursiams dėsto gyvūnų anatomiją. Akademinė bendruomenė pasiūlė jai tapti dėstytoja, mat susižavėjo Giedrės atsidavimu gyvūnams.

Ši veikla G.Vokietytei puikiai sekasi, tad nieko nuostabaus, kad fotografei Viktorijai Karpovaitei mergina sutiko papozuoti darbo vietoje.

Viktorijos Karpovaitės nuotr./Giedrė Vokietytė
Viktorijos Karpovaitės nuotr./Giedrė Vokietytė

Su keliais bendraminčiais „X Faktoriaus“ nugalėtoja subūrė grupę, kuria, repetuoja, dainas. Kartu su Giedrės mokytoju Sauliumi Urbonavičiumi-Samu projekte „X Faktorius“ komandoje dirbo ir muzikos prodiuseris Olegas Jerochinas.

Mergina ypatingai daug bendravo su Olegu, tad nieko nuostabaus, kad tolimesniais scenos planais rūpinasi kaip tik šis profesionalas. 

„Olegas sukūrė keletą dainų. Džiaugiuosi, kad projektas mane suvedė su šiuo žmogumi. Įrašėme kelias dainas, filmuosime klipus ir pateiksime klausytojų teismui“, – netolimos ateities planais dalinasi G.Vokietytė. 

Ką G.Vokietytei davė dalyvavimas „X Faktoriuje“? Mergina tikina, kad projektas jai suteikė pasitikėjimo savimi. „Žmogus yra labai stiprus, jis gali viską. Supratau, kad niekada nereikia nuleisti rankų. Po dalyvavimo projekte nebebijau nieko“, – šypsosi pirmojo sezono nugalėtoja. 

VIDEO: X Faktoriaus nugalėtoja Giedrė [Final Song] 2013.02.17

„Nekantrauju išvysti naująjį „X Faktoriaus“ sezoną. Esu įsitikinusi, kad jis pateiks ne vieną staigmeną“, – sako G.Vokietytė. Tą padaryti mergina galės jau šį sekmadienį, rugsėjo 27 dieną, 19.30 val., įsijungusi TV3.

Trečiame didžiausio muzikos projekto „X Faktorius“ sezone – ne tik daugiausiai šalies muzikos padangėje pasiekusi komisija, bet ir tie, kurie taps ryškiausiomis scenos žvaigždėmis.

VIDEO: Giedrė Vokietytė – „Karma is a Bitch“

VIDEO: X Faktorius 2013-02-03 / Giedre - Diamonds

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius