-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė tapo džinsinių drabužių kolekcijos modeliu

Ketvirtadienio rytą sostinėje buvo pristatyta „Denim Dream Jeans“ drabužių kolekcija, kurios modeliu tapo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė.
Agnė Gilytė ir Iglė Bernotaitytė
Agnė Gilytė ir Iglė Bernotaitytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nors modeliu mergina jau buvo ne kartą, demonstruoti džinsinių drabužių kolekcijos jai dar neteko. I.Bernotaitytė 15min pasakojo, kad po pergalės „X Faktoriuje“ ji gauna įvairiausių pasiūlymų.

„Žinoma, dėl pergalės „X Faktoriuje“ tikrai tapau žinomesnė ir į įvairias fotosesijas kviečia dažniau, bet anksčiau irgi nesiskųsdavau“, – 15min pasakojo I.Bernotaitytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė

I.Bernotaitytė yra tikra džinsų gerbėja, jai šis drabužis yra nepakeičiamas, tačiau scenoje džinsiniais drabužiais Iglė nesipuoštų.

„Viskas priklauso nuo to, ką dainuoji, bet džinsai skirti laisvalaikiui. Manau, kad į sceną su džinsais eiti nereikėtų“, – įsitikinusi I.Bernotaitytė.

I.Bernotaitytė pasakojo, kad savo spintoje turi gausybę džinsų, juk jie – ypač patogūs.

„Turiu ne tik juodos, baltos ar mėlynos spalvos džinsų, bet ir ryškiaspalvių, puikiai tinkančių vasarai. Mėgstu ir plėšytus, pankiško stiliaus džinsus. Man patinka ne tik džinsai. Labai mėgstu džinsinius sijonus, sukneles, o švarkeliai tinka visur ir visada. Manau, kad džinsas niekada neišeis iš mados. Tai labai universali ir praktiška medžiaga“, – sako dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karolina Toleikytė ir Vaidas Baumila pristato miesto stileivoms skirtą džinsinę kolekciją

Kolekcijos pristatyme taip pat dalyvavo Karolina Toleikytė, Vaidas Baumila, Monika Pundziūtė, Viktorija Sutkutė, Simona Nainė, Simona Starkutė, Olivija Plekavičiūtė, Dileta Meškaitė, Deimantė Andriuškaitė, Diana Dargienė, Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius