-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ nugalėtojo Žygimanto Gečo išskirtinis dėmesys – gražuolei Gretai Mikalauskytei

Sekmadienio vakarą po muzikinės laidos „X Faktorius“ superfinalo pramogų pasaulyje sužibo nauja žvaigždutė. Įveikęs du savo varžovus – Anželą Adamovič ir Audrių Petrauską – nugalėtojo laurus nuskynė Rūtos Ščiogolevaitės mokinys Žygimantas Gečas (21), kuriam atiteko 50 tūkstančių litų prizas ir sutartis su įrašų kompanija „Sony music“.
Žygimantas Gečas ir Greta Mikalauskytė
Žygimantas Gečas ir Greta Mikalauskytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Po „X Faktoriaus“ didžiojo finalo prie Ž.Gečo pripuolė visas būrys gerbėjų, maldaute maldaujančių su jomis nusifotografuoti ir trokštančių gauti savo numylėtinio autografą. Tačiau, panašu, kad didžiulio merginų palaikymo „X Faktoriuje“ susilaukęs Ž.Gečas turi kam dovanoti savo asmeninį dėmesį ir simpatiją.

Iškart po finalo Vilniaus naktiniame klube „Cash Lounge Bar“ vyko oficialus „X Faktorius“ uždarymo vakarėlis, kuriame dalyvavo ne tik finalininkai, bet ir jų mokytojai bei bičiuliai.

Vakarėlio metu liejosi šampano purslai, o gera nuotaika ir linksmybės užsitęsė iki pat paryčių.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Žygimantas Gečas ir Greta Mikalauskytė
Žygimantas Gečas ir Greta Mikalauskytė

Kaip ir reikėjo tikėtis, vakarėlyje daugiausiai sveikinimų sulaukė „X Faktoriaus“ nugalėtojas, Mykolo Romerio universiteto finansų ekonomikos 3 kurso studentas Žygimantas Gečas.

Vakarėlio metu šalia Žygio arčiau nei kitos sukinėjosi gražuolė šokėja Greta Mikalauskytė, kurią jis apdovanojo išskirtiniu dėmesiu. Greta mielai jam atsakė tuo pačiu.

Konkurse „Mis Lietuva 2012“ pirmąja vicemis tituluota šiaulietė Greta Mikalauskytė (20) Vilniaus kolegijoje jau antrus metus kremta šokio pedagogikos mokslus, todėl kartais pasirodo įvairiuose televizijos projektuose. Greta didžiojo „X Faktoriaus“ finalo metu šoko per R.Ščiogolevaitės pasirodymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius