-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatinga fotosesija lėktuve: modeliais tapo krepšininkų žmonos

Garsių krepšininkų žmonos, nuo pašalinių akių kruopščiai saugoma Kauno oro uosto teritorija, lėktuvas, su kuriuo į užsienyje vykstančias dvikovas skraido „Žalgirio“ komanda – tokios išskirtinės detalės buvo svarbiausios italų prekės ženklo „Aeronautica militare“ drabužių kolekcijos fotosesijoje.
Elvyra Monginienė, Gintarė Songailė, Jurgita Lukauskienė ir Edita Lavrinovič
Elvyra Monginienė, Gintarė Songailė, Jurgita Lukauskienė ir Edita Lavrinovič / Nerijaus ir Gintarės nuotr.

Kauno „Žalgirio“ trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė, Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjo Mindaugo Lukauskio žmona Jurga, Panevėžio „Lietkabelio“ nario Darjušo Lavrinovičiaus žmona Edita, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė – būtent šios keturios žavingos damos šįkart tapo fotografų Nerijaus ir Gintarės fotoobjektyvų taikiniais.

Pagrindinį „įrankį“, reikalingą pabrėžti aprangos išskirtinumą, fotosesijos autoriams paskolino kompanija „Avia solutions group“. „Tai buvo neįprasčiausia erdvė, kurioje man yra tekę fotografuotis“, – neslėpė modelio darbo patirties turinti G.Songailė.

Nerijaus ir Gintarės nuotr./Gintarė Songailė, Elvyra Monginienė, Jurgita Lukauskienė ir Edita Lavrinovič
Nerijaus ir Gintarės nuotr./Gintarė Songailė, Elvyra Monginienė, Jurgita Lukauskienė ir Edita Lavrinovič

Jai pritarė ir E.Lavrinovič, pridurdama, jog daug keliaujant su šeima lėktuve yra tekę išsitraukti fotoaparatą, bet tos akimirkos buvo įamžintos neprofesionaliai.

„O pilotų kabina... Ten tiek daug mygtukų! Taip baugu buvo ką nors paspausti, nes atrodė, jog jei kažką ne taip padarysi, dar ims lėktuvas ir pradės riedėti“, – su šypsena akimirkas dangų dažnai skrodžiančioje transporto priemonėje prisiminė pašnekovė.

Kad šįkart fotosesijai reikėtų pasirinkti oro uostą ir lėktuvą, nė akimirkos neabejota, nes tai glaudžiai susiję su išskirtinio patogumo drabužiais, kuriuos ketvertui teko demonstruoti.

Nerijaus ir Gintarės nuotr./Edita Lavrinovič
Nerijaus ir Gintarės nuotr./Edita Lavrinovič

Visi dekoratyvūs elementai, antraštės ir ženklai, kurie charakterizuoja „Aeronautica Militare“ kolekcijas, yra originalūs: tie, kuriuos dėvi „Air Force“ pilotai kiekvieną dieną. Dėl šios priežasties prekės ženklas, gavęs išskirtinį Italijos oro pajėgų leidimą, garantuoja absoliutų savo kūrybos išimtinumą bei autentiškumą.

„Esu dalyvavusi fotosesijoje studijoje. Koks skirtumas tarp šių patirčių? Lėktuve šalčiau, bet rezultatas labiau patiko“, – kalbėjo J.Lukauskienė.

Nerijaus ir Gintarės nuotr./Jurgita Lukauskienė
Nerijaus ir Gintarės nuotr./Jurgita Lukauskienė

Žinomas moteris fotosesijai paruošė makiažo meistrė Sandra Žukauskienė ir grožio salonas „Mooza“.

„Žinoma, yra vietų ir aplinkybių, kuriomis nesifotografuočiau – nenorėčiau pozuoti žiemą, atviroje erdvėje ir vilkėdama tik bikinį! Nors... Tokiame darbe labai svarbu komanda – jei ji darni ir linksma, galima daugelį kliūčių įveikti“, – sakė G.Songailė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius