Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Yva“ narės Kristina, Natalija ir Goda naujoje fotosesijoje parodė šventinį įvaizdį

Artėjančių švenčių proga merginų grupė „Yva“ su savo gerbėjais dalijasi naujausia fotosesija.
Šventinė grupės YVA fotosesija
Šventinė grupės YVA fotosesija / „Joe Black Photography“ nuotr.

Merginos neslepia, kad šie metai buvo itin permainingi, kupini įvairiausių išbandymų tiek asmeniniame gyvenime, tiek muzikinėje veikloje. Tačiau dabar grupė, tarsi įgavusi antrą kvėpavimą, sparčiai kimba į darbus, nes šventinis laikotarpis laukia įtemptas.

Pristatydamos naują grupės įvaizdį atlikėjos papasakojo ir apie savo šventinius planus, kurių tikrai netrūksta.

Natalija Bunkė atvirauja, kad visada labai laukia kalėdinio laikotarpio, nes jis yra kitoks nei visi kiti.

„Tu lauki švenčių, svečių namuose, ypač jų laukia mano sūnus. Viskas šviesu, daug lempučių, šventinė ir nuotaika. Be visų malonumų, šventiniu laikotarpiu reikia ir paplušėti, o atlikėjams tokiu metu darbo būna ypač daug. Koncertuoju kaip solo atlikėja, taip pat su grupėmis „Pop Ladies “ ir „Yva“, tad veiklos užtenka iki soties“,– kalbėjo Natalija.

„Labai laukiu švenčių maratono, tas šurmulys mane paskatina dar daugiau dirbti. Darbai grožio salone, puošimas klienčių atliekant joms makiažus, koncertai su dvejomis grupėmis ir dar filmavai, visa tai turi sutilpti į tą skriejantį gruodžio mėnesį“,– kalbėjo Kristina Ivanova.

Joe Black Photography nuotr./Šventinė grupės YVA fotosesija
Joe Black Photography nuotr./Šventinė grupės YVA fotosesija

Goda Alijeva teigia, kad Kalėdos – tai pats gražiausias metas, kuomet darbų gausoje reikia nepamiršti stabtelėti ir pasimėgauti akimirkomis su artimiausiais žmonėmis. „Kalėdos – tikriausia šeimos šventė, visus suburianti pasidžiaugti vieni kitais, susėsti prie bendro stalo, prisiminti gražias akimirkas. Man labai gražus šis metas, ir jau senokai galvoju apie dovanas savo artimiesiems“, – kalbėjo Goda.

Joe Black Photography nuotr./Šventinė grupės YVA fotosesija
Joe Black Photography nuotr./Šventinė grupės YVA fotosesija

„Nors sukamės kaip voverės rate, bet visada iš anksto planuojame darbus, kad galėtumėm savo naują įvaizdį ar koncertinę programą gerokai iš anksto pristatyti žiūrovui, tad šie metai nėra išimtis. Labai smagu, kad šį kartą grupės fotosesija vyko mūsų visų trijų gimtajame mieste Kaune“, – pasakojo Kristina.

Grupė už fotosesiją dėkoja „Joe Black Photography“. „Tai kauniečių pora, su kuriais fotosesija virto smagiu žaidimu, su daug juoko ir tikrų emocijų. Nuotraukose labai atsispindi tikri mūsų charakteriai, žvilgsniai, kūno pozos išduoda, kokios iš tiesų esame moterys“, – sakė Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius