-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokantis seimūnas Ž.Šilgalis P.Gražuliui: nedarau šou Seime kaip jūs (nuotraukos)

Lauk iš Seimo, šokėjėliai“, – taip savo laidos „Kodėl?“ temą įvardijo vedėja Rūta Janutienė. Žurnalistė savo laidoje kamantinėjo tiek šokančius, tiek nešokančius politikus ir bandė išsiaiškinti, ar šokių projektuose yra vietos politikams.
Žilvinas Šilgalis
Žilvinas Šilgalis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka
Laidos akimirka

Jums labai tinka būti pusiau išsirengus“, – politikui Žilvinui Šilgaliui, neretai treniruotą kūną demonstruojančiam projekte „Šok su manimi“, tarė R.Janutienė.

Politikas gynėsi, kad televizijos eteryje apsinuogina tik dėl to, kad tokie jam tenka šokio drabužiai, o šokiai politikui – viso labo laisvalaikis. Tačiau galų gale Seimo narys prisipažino, kad į šokių projektą ėjo pirmiausia tam, kad taptų žinomesnis, o žinomumas, kaip žinia, gali padėti būsimuose rinkimuose.

„Šokt, linksmintis, kada tauta vos galą su galu suduria – nepritariu“, – kalbėjo laidoje dalyvavęs politikas Petras Gražulis.

„Aš, skirtingai nei Jūs, nedarau šou Seime“, – P.Gražuliui atsakė Ž.Šilgalis.

Tuo tarpu ekstravagantiškoji advokatė Svetlana Pronina į politikų pasiryžimą dalyvauti šou žiūri neigiamai. Moters teigimu, politikams ten ne vieta – geriau tuo metu jie daugiau laiko skirtų politikavimui ir kurtų suprantamesnius įstatymus.

Stokojat dėmesio ir įvertinimo, jumyse susikaupė labai daug tulžies.

Seimo narė Donalda Meiželytė gynė politikus tvirtindama, kad jie – irgi žmonės, turintys teisę tiek šokti, tiek ir dainuoti, o choreografas Jurijus Smoriginas Donaldą bandė sugėdyti primindamas beveik 10 metų senumo įvykį, kai moteris apsinuogino vienam leidiniui. Pasak Jurijaus, joks vyras nepasielgtų taip, kaip pasielgė Donalda, kad po apsinuoginimo eitų į Seimą.

„Jums trūksta dėmesio, todėl ir nuėjot į Seimą“, – rėžė choreografas.

„Stokojat dėmesio ir įvertinimo, jumyse susikaupė labai daug tulžies“, – J.Smoriginui atkirto D.Meiželytė.

Choreografo pylos gavo ir politikė, dainų tekstų autorė Dalia Teišerskytė, kurią J.Smoriginas ragino mesti Seimą ir už kelis šimtus litų pensijos ramiai kurti eiles.

„Ponia Dalia, Jūsų veido tiek daug, kad kartais aš pamanau, kad jūs esat mano kolegė“, „vieni eina šokti, dainuoti, o kiti yra užslėpti šoumenai, kurie vaikšto į visokias komisijas, kaip jūs, Dalia“, – tokie žodžiai buvo skirti politikei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius