-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis skiriasi su žmona Elle: jau metus nebegyvena kartu

Verslininkas Žilvinas Grigaitis skiriasi su žmona Elle Martin-Grigaitis – jau metus pora nebegyvena kartu ir ateities kartu nebeplanuoja.
Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin Grigaitis
Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin Grigaitis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nors oficialiai skyrybų dokumentai dar nepateikti, tačiau sprendimas išsiskirti priimtas jau seniai, rašo portalas delfi.lt.

„Jis nėra sutvertas santuokai ir man gyvenimas su tokiu vyru nėra tinkamas. Visa tai yra tiesa, – delfi.lt sakė Elle Martin-Grigaitis. – Tiek pirmąkart, tiek antrąkart tekėdama tikėjau, kad tai amžiams. Tačiau dabar galiu drąsiai pasakyti, kad jis sudaužė mano širdį.“

15min primena, kad pora susituokė Australijoje 2012-aisiais. Kad jų santuoka braška, buvo pasigirdę kalbų dar prieš keletą metų, tačiau tada Žilvinas Grigaitis kategoriškai neigė gandus apie santuokos krizę. „Skyrybų tikrai nebus“, – tąkart sakė jis, tačiau akivaizdu, kad per porą metų daug kas spėjo pasikeisti.

Žilvinas Grigaitis ir Elle prieš daugiau nei dešimtmetį susipažino tradiciniame asociacijos „American Chamber of Commerce“ Kalėdų renginyje Vilniuje. Nuo pažinties nuolat palaikė ryšius, dažnai susitikdavo. Tuo metu Elle dar buvo ištekėjusi, vyras sirgo (Elle vyras buvo žinomas televizijos prodiuseris, vienas iš populiaraus serialo „Be namų negerai“ kūrėjų - red.past), o Žilvinas sunkiu metu buvo šalia. Taip netrukus draugystė peraugo į santykius.

D.Ambroževičiūtės/J.Lohde nuotr./Žilvinas Grigaitis, Elle Maritin
D.Ambroževičiūtės/J.Lohde nuotr./Žilvinas Grigaitis, Elle Maritin

„Niekada ir pagalvoti negalėjau, kad su Žilvinu tapsime tokie artimi. Netgi tuomet, kai jis paskambino po mano vyro mirties ir pareiškė užuojautą. Ilgą laiką buvome tiesiog geri draugai, o paskui atsitiko taip, kaip atsitiko...

Draugaudamas niekada nesužinosi apie kitą žmogaus pusę. Ir, žinote, toji kita Žilvino pusė – nuostabi. Fantastiška! Žilvinas tikrai yra ypatingas“, – interviu yra sakiusi moteris.

Ingridos Taparauskaitės nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin Grigaitis
Ingridos Taparauskaitės nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin Grigaitis

Tiek Žilvinui Grigaičiui, tiek Elle tai buvo antroji santuoka. Iš pirmosios verslininkas augina dukrą, o Elle – sūnų Boydą. Ir nors po sužadėtuvių Elle išdavė, kad niekada negalvojo, jog tuoksis antrą kartą, tikino esą labai laiminga.

„Mano vyras – spalvinga asmenybė, tačiau už viską svarbiau yra meilė. Kai esi iš tiesų įsimylėjusi, žinoma, užsidedi rožinius akinius, bet mes – tokie panašūs! Kol kas su juo jaučiuosi saugi“, – kalbėjo Elle.

Komplimentų žmonai negailėjo ir Žilvinas: „Niekas manimi taip nesirūpino, kaip Ell. Aš nuolat jaučiu rūpestį ir meilę. Taip, Ell rado raktą. Ji, lygiai kaip aš, perėjusi ugnį, ledą. Ji turi tvirtą gyvenimo filosofiją. Nesunku suprasti, kad nori būti kartu, kai ji pradeda sakinį, o tu gali užbaigti. Ir kai labai norisi nešti pusryčius į lovą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius