-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis vestuves atšoks ir Lietuvoje

Karščiausia pastarųjų dienų pramogų žiniasklaidos naujiena – slaptos verslininko Žilvino Grigaičio vestuvės Australijoje. Atvirauti nelinkęs Lietuvos elito atstovas atskleidžia: tuoktuvės buvo itin prabangios ir skirtos tik labai uždaram būriui svečių.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Mariaus Žičiaus nuotr.

„Sutikau su visais žmonos įgeidžiais dėl vestuvių puotos, visais norais ir reikalavimais. Vestuvės vyko prabangiausiame Melburno restorane. Jo viduryje stovėjo Čingischano palapinė, skirta mūsų išskirtiniams svečiams“, – neeilinės puotos detales atskleis Australijos gražuolę  Elle Martin vedęs Ž.Grigaitis.

Į provokuojantį klausimą ar ši santuoka nėra paskatinta dar didesnių turtų troškimo, vyriškis atsako su humoru: „Man nereikia žmonos turtų. Aš pats esu turtingas!”

Beje, vos spėjęs grįžti į Lietuvą Žilvinas pajuto milžinišką draugų spaudimą – jie reikalauja iškelti vestuvių puotą ir gimtojoje šalyje: „Mane tikrąja to žodžio prasme terorizuoja dėl baliaus!“

Kaip Ž.Grigaitis susipažino su savo būsimąja žmona? Kur, Australijoje ar Lietuvoje, gyvens jaunavedžiai? Kokioje prabangioje aplinkoje Lietuvoje elito atstovas ketina iškelti vestuvinę puotą?

Itin prabangių Ž.Grigaičio vestuvių detalės – laidoje „Be komentarų“ jau šį trečiadienį, balandžio 25-ąją, 20.30 val. per TV3.

15min.lt, Mariaus Žičiaus nuotr./ Žilvinas Grigaitis ir jo vestuvinis žiedas
15min.lt, Mariaus Žičiaus nuotr./ Žilvinas Grigaitis ir jo vestuvinis žiedas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius