Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Tratas užsikrėtė koronavirusu: „Darbai ir finansai stoja, fizinė forma blogėja“

Koronaviruso diagnozę sužinojo ir žinomas modelis, aktorius Žilvinas Tratas, užsienyje dar prisistatantis Jameso Trato vardu. Dėl užsikrėtimo COVID-19 Žilvinas negalėjo dalyvauti suplanuotuose filmavimuose ir sako, kad ši būsena sunkiausia psichologiškai.
Žilvinas Tratas
Žilvinas Tratas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie tai, kad jam diagnozuotas koronavirusas, Ž.Tratas pranešė savo instagramo paskyroje įkeltuose vaizdo įrašuose. Čia jis informavo savo sekėjus, kad jie gali užduoti jam klausimus ir šia tema.

Žilvinas atskleidė, kad tyrimą darėsi ne dėl to, kad pajuto simptomus, o todėl, kad atvažiavo dirbti į Latviją.

„Prieš išeidamas į aikštelę turėjau su savimi turėti neigiamą testo rezultatą. Deja, testas buvo teigiamas, dėl to į aikštelę neišėjau, o išėjau namo“, – pasakojo jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žilvinas Tratas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žilvinas Tratas

Ž.Tratas teigė, kad sužinojus COVID-19 diagnozę jo kasdienybė pasikeitė drastiškai – teko izoliuotis, jis nebegali tęsti darbų.

„Mano planas yra kuo greičiau grįžti į aikštelę, nes manęs ten laukia, žmonėms reikia filmuoti, ateina deadlinas. Tai realiai kuo greičiau pasveikti. Baigiasi mano izoliacija ir bėgu keturiom į aikštelę“, – paklaustas apie planą karantino metu kalbėjo aktorius.

Žilvinas įvardijo ir juntamus simptomus – nuovargis, kaklo skausmas, uoslės ir skonio praradimas. Vis dėlto pridūrė, kad sunkiausia yra psichologiškai.

„Jei nebūtų pandemijos, eičiau dirbti, nes nėra taip blogai, netraukia prie žemės. Psichologinis momentas veikia žymiai labiau negu fizinis, nes suvoki, kad niekur negali išeiti ir dar ilgai absoliučiai niekur negalėsi išeiti. Tavo darbai, finansai stoja, fizinė forma blogėja kiekvieną dieną“, – pasakojo Ž.Tratas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius